ilegalac
Član
- Tu od
- 19 Velj 2010
- Poruka
- 909
kolko ja znam 560 ima 6+2 mjenjac! ono 560 ti pise na poklopcu hidraulike ako se ne varam
jok ,pogledao u katalog . postoji i 560 sa 10+2
a mislim da je i meni baš na poklopcu mjenjača pisalo
kolko ja znam 560 ima 6+2 mjenjac! ono 560 ti pise na poklopcu hidraulike ako se ne varam
pogledao u katalog . postoji i 560 sa 10+2
A nije se taj s 10+2 zval 567 (u staroj limariji)?jbg neznam
imam katalog rez djelova od 560 i ima mjenjač 10+2
E, znači, uvijek ja moram biti na vjetrometini (kritika raznih...) :finga:Tak bi trebalo biti. Ja nikad nisam srel 560 sa 5 brzina pa se nisam htel mešati.
Je, i nemam zvjezdica kak ti :lol:Neko mora , A bolje ti nego ja. Imaš dulji staž :lol:
evo ga! tvornička cijena motora IMR DM33/t (iz 549) je nesto malo manje od 2000€
kupio sam imt 542 88.g. promjenio sve novo sta se tiče volana ali se dosta teško upravlja pa me zanima dali je netko ugrađivao servo zanima me kako i sta treba da se uradi neke slike i cjene ako tko ima
ako mećeš sve novo, dakle servo pumpa, nova koljevka i most, cilindar, spone.... i još brdo toga kaj ti sve treba, dođe te oko 10000kn tak su meni rekli a ako slažeš sam, može se napravit od polovnih dijelova i dođe te oko 2000 do 3000 kn, ja sam razradio već ideju kak bi to išlo ali nemam vremena se sa tim baktat pa ću ćekat bolje dane i pomalo počet sa skupljanjem potrebnih dijelova. vidio sam jedan u oglasniku sa skemijanim hidro volanom al ne mogu vbiše naći sliku da ih upload-am