Gledam i ne kužim, pojasni mi.
Oko soma eura ti bu trebalo.
Sreča kaj znaš sam pa imaš manje troškova, a ja da sam na tvojem mjestu bi u tom slučaju išel na karikaš. Uložiš soma do dva kuna pa kaj bu, bu.
To ti odmah dođe kao predmatura za završni rad :icon_wink:
Nije ti rekel čiji su djelovi ti za 2 soma.
Obrada ti je jeftina, gde si pital?
Vodi računa da kad radiš generalku motora postoji velika vjerojatnost da bu trebalo za kvačilo izdvojiti oko hiljadarke, creva vode treba zmenjati (po potrebi hladnjak), grijač motora, filtere, ulje, poneko crevo goriva, pitanje je kaj je s prednjim trapom, semerinzi spojničkih ako sline, boš pumpa (ako treba) i dize (to si i sam napomenul).
To ti je još tri ako ne i više
Auspuh prema gore mi nije rešenje jer mi je garaža preniska a da ga vadim kad idem u garažu je glupost, znaci ostaje dole.
Rekel mi je da su klipovi srpski a karike njemacke.
Za strojnu obradu sam pital Ercega.
Kvacilo je prije par godina stavljeno komplet novo na taj traktor pa se nadam da bude sve ok, bum videl kad rastavim.
Bošistu imam odlicnog koji bude provjeril pumpu i dize i nebu mjenjal kaj ne treba jedino ono kaj stvarno treba. Hocu reci da nije prevarant koji naplati reparaturu a da i ne treba tak da se i tu nadam manjim troškovima.
Semeringe i dihtunge bum sve pometal nove sve do kojih morem.
Prvi trap ima lufra i na centralnom bolcnu i na rukavcima.
Creva od vode imam vec doma sva nova.
Struju imam doma kompletnu novu. Znaci lampe,žmigavce,brave,automat za žmigavce,kompletnu instalaciju,kutije s osiguracima, štopšalter, apsolutno sve.
Brat je i tak danas žice s cvikcangama otpajal. I da, dinamo bum hitil dole i metnul alternator.
Kiler sam našel za 1200 kuna, mislim da mi je tak rekel ovaj lik.
E sad ovo kaj veliš za karikanje ne znam ni sam. Bedasto mi je sve raskopati i deti karike a da onda opet ne bu dobro pa bum sve ponovo raskapal....