• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 558

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Tomosu je tatek talijan i Tomos je zaslužan za gašenje TMZa a IMT za gašenje Štorea :mur:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
tomos je blizu italije ali je daleko od talijana
Ti to ne razmeš.
Zamisli da je Imaš Zetora, a srce vuče IMT-u pa da je i stoput ovakav ili onakav.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
To se zove za svoju dušu a tu smo svi isti netko ispuni životni san sa Merđom a netko sa IMTeom a Muhačić sa Tomosom :icon_super:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Hehe tomos je samo jedan i onakav kakav je savršen je za naše balkanske prostore sa svojom jednostavnošću i kvalitetom. Ja u mojem Apnu imam alat da ga na njivi mogu cijeloga rasklopiti i sastaviti kad mi se prohtije a koji to drugi motor se more tak? Elektronka je danas rijetkost i old timer i kad vidim da ju ljudi cijene po 3000€ u tip top stanju zaista im nemam kaj za reć jer je to motor iz sna mnogih ljudi(starijih a bome i meni danas :3 ). Tak da vjerojatno je striček puknuti imal automatika pa mu se zamrzil i više tomosa ne voli za niš

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ti to ne razmeš.
Zamisli da je Imaš Zetora, a srce vuče IMT-u pa da je i stoput ovakav ili onakav.
bil je tak i jedan forumaš koji je živkal ko vrabac ....PRIMA;PRIMA;PRIMA ; PRIMA..ali kad je okusil nešto drugo sad okreče ploču .

Nadam se da bude ove teme kad tomosi završe kod zente pa te podsjetim na to

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
. Tak da vjerojatno je striček puknuti imal automatika pa mu se zamrzil i više tomosa ne voli za niš
imal sam APN-a i ukralo mi ga

no nema to veze , radi se o tome da im je tomos slab , dijelovi skupi , vožnja nikakva ..popravci česti ... prije godinu dana su bili na zakletom standardu , sad već traži E 90 ..a reko sam im odma, uzmite nešto 125 pa bi to potrajalo ..ostavite tomosa muzeju

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
bil je tak i jedan forumaš koji je živkal ko vrabac ....PRIMA;PRIMA;PRIMA ; PRIMA..ali kad je okusil nešto drugo sad okreče ploču .

Nadam se da bude ove teme kad tomosi završe kod zente pa te podsjetim na to

Ako i ne bude ja nebum zaboravil tvoje riječi:eek::

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
imal sam APN-a i ukralo mi ga

no nema to veze , radi se o tome da im je tomos slab , dijelovi skupi , vožnja nikakva ..popravci česti ... prije godinu dana su bili na zakletom standardu , sad već traži E 90 ..a reko sam im odma, uzmite nešto 125 pa bi to potrajalo ..ostavite tomosa muzeju

Znači da napredujemo i da smo standard prerasli.
Ne tražim, imam :eek:: trebam još jednu mašinu za jedan projekt.

125 nije fora, za sad, ako kad bude, bude.
Zenta se garant s ovim nebu igral.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Možda i bude, ali prvo mora počistiti tvoje propale, nedovršene i zaboravljene projekte.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Daleko mu je . Tam bude djeloval..bem ti sad se nemrem sjetiti kak se zove

Zapravo nisi i pravu..ja sad od puno projekta odustal u startu

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja nisam takav, kad ugrizem.....rijetko ali nema odustajanja.

Tak je i došlo do maturskih radnji. Recimo onaj IMT.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Već kad se trola znam čovijeka koji ima mašinu od E90 ali traži i dalje za dijelove.
Jedan kolega je prodao nekidan tomos cross junior u originalnom i dobrom stanju za nekih 1000€ sa papirima čak niti ne znam je li išao i za manje jer mu je to otac prodavao.

Poslano sa mog LG-H818 koristeći Tapatalk

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Jesi ga vidio Roki, Tomos skuplji od skutera :(rofl):
@ Zoki, ti isto svakog vraga znaš i vidiš, ako slučajno gdje i kaj saznaš javi. To bu usput prilika da si pružimo po pet poštenih.
Btv, od juniora mašinu imam.

Da bi bilo u duhu teme ja bum ti usput detaljno pregledal tvog IMT-a :eek::

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Jucer smo brzinski u par sati rastavili traktor na pola i sklopili nazad. Raspal se druk lager, nije napravil ni 100 sati.

4BQAe.jpg

4BjFs.jpg

4BtlA.jpg

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Koji je bio ja sam mislim od pkl stavio evo 800 eura još se ne čuje.
Ali zato već počinje kardan malo krčat indijski šarafići dugo su i durali

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Ne znam tocno koji su stavili, uglavnom rapal se. Kak misliš 800eura za druk lager?

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Ne znam tocno koji su stavili, uglavnom rapal se. Kak misliš 800eura za druk lager?

Ma više ni ja neznam što sam napisao sad tek vidim 800 ura sam mislio .
Pare samo u glavi.
Na 539 sam mislim živko i sinovi stavio .
Sad cu bas vidit jer vec teze se pali bakon 800 sati kardan.
Pkl je malo bolji bio.
Dijelovi su ti loši

klempika

Novi član
Tu od
24 Pro 2017
Poruka
14
ljudi imam 558 i puknut mu blok kod pumpe visokog pritiska,prijasnji vlasnik bio ljen uliti antifriza u njega ,a posto se to ne isplati variti, dali neko ima mozda blok za prodati da nije bio pucan ,varen niti slicno po nekoj razumnoj cjeni.

ili jel ima nacin da se to napravi na kvalitetan nacin i kako,

lijep pozdrav:icon_pidu:

Na vrh