vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
ja te nisam okrivil za šelnu ..nemoj tak
zato ideš tam , rečeš kaj hočeš ..platiš pa imaš
Borovo ima dosta kvalitetna crijeva . Dok tkz original su turska .
Tebi je akumulator nočna mora, valjda si u životu samo jednog promjenil, a i taj jedan još uvjek drži žljeba tam na drugoj aktivnoj temi jutros pišete da kupi novi anlaser , alternator i još bitnije akumulator , alo
normalno da mi je nočna mora kad tehnologiju staru 150-170 godina u totalno neizmenjenom obliku kakva je bila i prvog dana prodaju po cijeni nano tehnologije a svaka generacija i svaka inžinjersko /kemijsko /poštarska intervencija na njemu smanjuje vijek za 1/4
Baš i neznam da je neizmjenjena tehnologija izrade baterija o kojima mi ovdje pričamo.
Svi se sječamo da su trajali po pet, deset let, a znamo kak su te stare makine palile ( grij ga, anlasaj, samo bjeli dim, opet grij....) i crpile baterije, a danas? Danas kupiš onog koji ima naj dulju garanciju i otprilike toliko i traje, neki više neki manje, ovisno valjda o broju teških pražnjenja.
Znači nazadovalo se za nas krajnje potrošače.
da ste me posluhnuli pa odmah uzeli apriliju 125 kubika imali bi kaj prodati a ovak bu sve završilo kod "zente".KUPUJEM MAŠINU ILI DIJELOVE MAŠINE OD E 90
Separator je ključ, barem su mene tak učili.tehnologija je olovo , kiselina , pozitivna i negativna ploča ..a ugrađena tehnologija je smjanjenje vijeka trajanja i nabijanje cijene na račun (moš mislil) ekologije , fuj kapitalizam.
Ti bi tak, a mi bi trenutno ovak, tak mi volimo, nije sve u zlatnim polugama :da ste me posluhnuli pa odmah uzeli apriliju 125 kubika imali bi kaj prodati a ovak bu sve završilo kod "zente".
To se slažem s tobom, ali slučajno sam imal prilike provesti dio svog života u akumulatorskoj stanici. Imal sam volju, a i majstora koji je znal znanje. Kasnije sam imal prilike i s Francom dio života proživjeti. On može napraviti bateriju s postotkom kapaciteta koji želiš.Samo nije bilo za kupiti akumulatora pa kad ga kupiš a koštal je više od pola plaće onda nalijevaj kiselinu pa formiraj itd .Još je večina puštala kiselinu po klemama kak su nekad bili bolji ??
Ti bi tak, a mi bi trenutno ovak, tak mi volimo, nije sve u zlatnim polugama :
.