Evo da i ja napišem jedan post nakon dugo vremena. Naime želim da kupim jednog IMT 560, pa me zanima koja mu je realna cijena. traktor je 1984 g, čovjek je prvi vlasnik, 2230 rh, motor odličan, mjenjač, nema lufta na prednjem mostu, kočnica nema. Prilično je prohrđo jer stoji vani, kabina nema prednjeg stakla. Samo je prikolicu vozio. Nikad ništa s kardanom nije radio. kad sam odvrno nazad zaštitnu kapu od kardanskog vratilo unutar je još bila mast. Blok motora mu je puco. Gume su mu na jedno60, 70% profila.To je sve što sam zapazi Uz njega ide još prikolica, uredna s papirima. Koja bi bila realna cijena iz svega ovog navedenog?
realna cijena je negje oko 8-10000 ako je iz bosne inace sama prikolica je 2500 a njihove cijene su tu negdje :roll:Evo da i ja napišem jedan post nakon dugo vremena. Naime želim da kupim jednog IMT 560, pa me zanima koja mu je realna cijena. traktor je 1984 g, čovjek je prvi vlasnik, 2230 rh, motor odličan, mjenjač, nema lufta na prednjem mostu, kočnica nema. Prilično je prohrđo jer stoji vani, kabina nema prednjeg stakla. Samo je prikolicu vozio. Nikad ništa s kardanom nije radio. kad sam odvrno nazad zaštitnu kapu od kardanskog vratilo unutar je još bila mast. Blok motora mu je puco. Gume su mu na jedno60, 70% profila.To je sve što sam zapazi Uz njega ide još prikolica, uredna s papirima. Koja bi bila realna cijena iz svega ovog navedenog?
realna cijena je negje oko 8-10000 ako je iz bosne inace sama prikolica je 2500 a njihove cijene su tu negdje :roll:
zetora duplaka kupio za 8500 :scratchTaj IMT 560 s prikolicom prodan je za 4200 € , a ja sam ga dobivao za 3200 €, ali eto dok sam se ja skonto da ga kupim čovjek ga proda. Nešto sam bježo od njega jer nisu nešto pohvaljeni. Sad toliko i ne žalim jer sam kupio Zetora duplaka za 8500 KM jest stari ali nemam nikakvih velikih ulaganja na njega.
pa jbte u mene se snijeg danas otopi tek a ja svog zekana plazio 24000KMartyman: al svejdno sretno s novim traktorom da se puno naradis artyman:Da duplaka, napiso sam da je striji 5545. jako sam zadovoljan njime nema nikakve mane. it će slike pod temom Zetor za koji dan dok krenem ponovno u oranje da uzorem ono malo što mi je ostalo
Kanim kupiti traktor već godinu dana i nikako da nađem nešto za sebe oko 50-60 ks mali zeko 2511 mi je postao preslab. Jućer sam došo k susjedu i sjeo u imt 560 i ćini mi se taman za moje potrebe.Zanima me dali je bolje kupiti ursus c 360 ili imt 560. Pa da ćujem vaše savjete. Izdvojio bi nekih 5000eura.