I
Ivo3
Guest
Čekaj malo ne mogu kupiti traktor sad odmah . prvo se moram informirati dali kupiti ili ne ..
Kanim kupiti traktor već godinu dana i nikako da nađem nešto za sebe oko 50-60 ks mali zeko 2511 mi je postao preslab. Jućer sam došo k susjedu i sjeo u imt 560 i ćini mi se taman za moje potrebe.Zanima me dali je bolje kupiti ursus c 360 ili imt 560. Pa da ćujem vaše savjete. Izdvojio bi nekih 5000eura.
Čekaj malo ne mogu kupiti traktor sad odmah . prvo se moram informirati dali kupiti ili ne ..
koliko vidim kupuješ već godinu dana ali nemožeš naći ili ne kupuješ ili si picajzla ja sam svoj kupio za 10 dana pare u đep i obilazak traktora
Hello
I've just sold it after new paint. The IMT 560 is now cutting the lawn in a golf playground
That tractor was too heavy for me, therefore i was afraid to face hard-parts-to-find touble here in france
Good summer you all
jackerjean
Kanim kupiti traktor već godinu dana i nikako da nađem nešto za sebe oko 50-60 ks mali zeko 2511 mi je postao preslab. Jućer sam došo k susjedu i sjeo u imt 560 i ćini mi se taman za moje potrebe.Zanima me dali je bolje kupiti ursus c 360 ili imt 560. Pa da ćujem vaše savjete. Izdvojio bi nekih 5000eura.
Imaš kod mene...........:mrgreen::mrgreen:
Prodaješ svoj 560?!?Zašto
Prodajem njega sa zadnjim utovarivačom,,,,tako je stari reko,,,,da ga ponudim.......:mrgreen::mrgreen:....
Jel mi moze tko rec gdje se ispusta ulje iz hidraulike i getribe? Trebo bi ga zamijenit!
sretniji si ovaj drugi puta