Složi ga da se "vozi" na valjku, tj produži toplink.Mene naj više muče grbavi tereni, pa kad zakopa zemlju ubija ga, a do koje debljine gradnja vi radite.
Znaci prije pocetka svezem vilice?Kolko ja znam filter hidraulike se može skinuti kroz poklopac na lijevoj strani. A i da skidaš poklopac hidraulike nemaš kaj za smrdati ako ćeš samo filter kontrolirat, to ti je poželjno skinuti poklopac tj. ukapčalicu za kardan da vidiš kako ti padaju vilice da se ne bi iznenadio poslije u slučaju da ti hidraulika ne bi reagirala i naravno vilice svežeš sa nekom špagom ili vezicom ako slučajno radiš sam.
Ok hvalaMa vilice svežeš na kraju kad budeš vraćao poklopac, jer te vilice moraju doc ispred dvokrake poluge.
Evo ti video u kojem je čovjek manje više sve fino objasnio.
Koji osiguracMasa je motor, a plus vučeš s dovoljno snažnog prekidača
Pokusat cu skinut sa strane onaj poklopac za ukljucivanje kardana pa preko njega skinut filter, ako ne onda cu skinut gornji poklopacMa vilice svežeš na kraju kad budeš vraćao poklopac, jer te vilice moraju doc ispred dvokrake poluge.
Evo ti video u kojem je čovjek manje više sve fino objasnio.
Ne moze se skinuti filter kroz poklopac gde se ukljucuje kardan
Jedino ako kuciste ima namjenski poklopac sa lijeve strane za ciscenje filtera, u svakom drugom slucaju treba skinuti poklopac hidraulika da se dodje do filtera i pumpe
A ni taj poklopac sa rucicom za ukljucivanje kardana ne treba skidati, kasnije se tesko montira, vec samo odvrnuti jedan saraf i kroz tu rupu od sarafa spagom zavezati polugu na pumpi kad se montira poklopac
Po kvaliteti gledano 558 je bolji traktor