Pa teško je naći neki traktor a da se ne kvari još za taj novac.Zavisi do koliko KS tražiš traktor?I odmah mogu reći da bez duplaka traktora je samo patnja raditi u šumi, znam jer imam i jedan i drugi i bavimo se šumom.
E ne znam koji bi drugi izbor bio,moda,neki universal 445 duplak ali drze cijenu,ako hoces da sluzi
Nekim ljudima traktor troši curi nafta na 20 mjesta boš pumpa dizne nikad rađeni.
A ako ima 101 mm klipove više troši a snage zato ima.
Nedavno sam s 577 radio s 101 koja razlika kida sve.
Ti sebi kupiš kakog rusa ursusa za šumu jeftinog pokidaš kasnije prodaš u dijelovima i dobro.
Ima li neka serija rusa,ursusa do 3000,3500 eura
Pa jeste sve ifra ulogu,meni je na vladimircu nafta curila na bos pumpu
Vukk čini mi se da se taj traktor što ti kupuješ malo više naradio nego što gazda kaže. Njegovo vizuelno stanje kaže da je farban i dosta masan nakucao je on malo više sati.
E ne znam druze,kako bi provjerio najbolje,sta da pitam vlasnika da mi objasni to sto je masan,i jeli farban,pa eto nek je tristo sati 1.200 kg nafte sto ti kazes morao bi biti u boljem stanju,a mozda mu i jesu fabricke gume
Ovo izgleda kao da ima 22000 sati a ne 2000,sa toliko sati bi trebalo da bude kao lutka i da ima fabričke gume na njemu,ali opet zavisi ko ga je i kako terao i kako odrzavao
Najgore sto ne znam,kako bi vidio dal je traktor sati nakucao vise nego sto pise,sta pogledati,po cemu se to vidi sem po izgledu traktora,imam jedan jos sad cu link stavit
Traktor IMT 588 (6.000 KM)
www.olx.ba
Kako kaze on radio je generalku,ja mislim da je ovo malo novija serija