Citao sam malo o rusima,nije to za mene,a nema tu sta ja sam kazem kako jeste,nemam se ja sta praviti majstor kad to nisam,zato sam tu,jer bas sam daleko na selu,nema majstora(nisam vjest oko mehanike),jedino sto ima neki cica on zna sve oko 539,558 imt
Ja sam zagrijan za ovaj imt,isao sam ga pogledati(popila se koja rakija) stvarno je dobar,blokada nije radila,kaze da je iskljucena jer ove gume kad zaslajdraju izbace kolica zemlje,i zbog toga da ne bih sta slomio,kaze da ga vara kocnicom kad jedan tocak proslajdra,volan dobar mjenjac isto,ulje ne curi nigjde,i hidraulika takodje,pali fino,,eto opet ne znam dal bi uzeo,velik je to traktor,imam dobru ponudu imt 539,kiperka 3000e,ali motor je rakovica,nije imr kakve su razlike?
A ta moja suma sto sam naveo nije bas zahtjevna,jer u prosjeku svaki 15 dana mi treba 22 metra drva,vuc i prikolici i malo vlake
Eto stvarno je dobar 588 ovaj nema sta
I znam sta cu samo imt 539,(558 noviju tipu) ili opet 588 ovaj,eto vi mi recite sta je najbolje za mene,a sto se tice voznje,vozio sam storea 404,i samea dupljaka od 60ks,nije mi problem voziti strojeve,kod mene u selu niko ne radi sa zemljom,jer je brdovito i zemlja je bas teska,svi rade u sumi
Kad sam uzimao prvi traktor zaletio sam se i tu sam napravio gresku
Vi mi preporucite izmedju ova tri modela,jeste velika razlika izmdju 539,i 588,ali naveo sam posao 22,23 metra drva svaki 15 dana,udaljenost do sume je 2,3 kilometra(mislio sam kupiti vitlo 4 t ili 6t
Vi ste dosta strucniji nadam se da cete mi pomoci da donesem pravu odluku,hvala za pomoc do sad,i da na 588,je bilo 2x14 plug valjda se tako kaze kad se traktor ugasio hidraulik nije pao odma vec polako,a cuo sam da tako treba
Najgore je što neznaš sam kakav ti traktor treba i marka.
Budeš se razočarao jer nemože svatko s scakim strojem radit ne paše ti.
Ipak samo imt laki,znas li slucajno,od koje je godine proizvodnje,imt 588 sa hidraulicnim volanom,boljom blokadom i sto je malo brzi od prve serije,da nije od 1980g
Ne znam da li ima za prodaju ali ih poznaje u dusu a I sam radi da njima u sumi I najbolje da mu se javis u temi o Ruskim traktorima tamo ce se javiti
A nezz malo je to para teško ćeš kupit dobar za te pare.
Kod nas se nađe tih svakakvih ali nemoš za te pare s dv kupit
Nasao sam mtz 52 duplak ocuvan,ali odlucio sam se za imt,ipak sam pocetnik oko strojeva,nema potrebe odma na nesto jako sto ti kazes.