To da je IMT tvornica u banani baš i nevjerujem,pa tih traktora ima najviše,bar u mom selu,svaka druga kuća ima IMT,a jedan u mom selu ih ima 6 komada,kažem ti najviše ih je,tako da baš i nevjerujem u to.A ovako su kao traktor odlični,ja imam 558,prezadovoljan sam s njime,jedino kaj me JE** su kočnice,sve drugo 5!
Nadam se da sam ti pomogao,a ti planiraš kupit neki IMT ili samo pitaš? artyman:
Izvedivo,samo je pitanje kako bi taj turbo bio kvalitetno napravljen..krš najvjerovatnije neznam sta bi moglo biti joj. A kuba sta kazes jel bi bilo fora da se ugradi u imt 560 motor od 577 te da se na dom motoru napravi turbo (ok 90 konja bi onda izgeldalo ) ....Al bi to islo..
Ja sam isto zadovoljan sa obadva,ali IMT je IMT,izdržljiviji je,na zetoru me stalno nešt zeza,mislim ak gorivo nije čisto,krepa i moram skida na AC pumpi šlauf i pirnut u to...i u oranju se nakon sat i pol do 2 počne polako grijat,dok 558-cijeli sam dan oro temperatura ništa nije porasla,ni kad sam cijeli dan siliro,jedino kad meljem sa silo mlinom dugo onda mi se zna temperatura podić za jedno 5 do maximalno 10 stupnjeva,a na zetoru meljem pola sata temperatura rukne za 20 stupnjeva...
Zetor je moj traktor,mislim po nacionalnosti xD :supz:
Al' IMT mi se boljim pokazao