Da cuosam dasu baksuzi ali stoje tuje moramga napravitJe.
Doduše, kutija je premala za količinu alata koja treba za držat ga u pogonu![]()
Da jeste 506Jel to onaj motokultivator sto na ruckama ima kutiju za alat?
Ma nemoram ugradivat nosit sa sobom cjelu kutiju alata i miran heheMa ugradis vecu kutiju za alat i bit ce to ok
Jasam mjenjo magnet kupiosam novi e sad dali je moguće da kadasam skinilo onaj križ sa magneta da nisam stavio novi magnet onako kakoje bio stari dali ima kakve veze sa time ilise magnet stavi onako bez vezeMagnet nema utor za kajlu, nego je utor za kajlu na (zasebni) dio (koji se sastoji) od srca (u kojemu je utor) i četiri kraka (križ) na koji je (sa četiri vijka ) magner zašarafljen na njega. Ako se na magnet odšarafljuje sa križa, a potom opet zašarafi (u NE poziciju) u kojoj nije bio. Eto problema.
A da li ti je poluga invertera u položaju za hod napred?
Sutra ti poslikam par komada pa buš znalNe znam da se većina magneta može odvojiti od srca osim (ovoga), ili se u većini može odvojiti (ali jednom). Možda nekome uspije više puta.
Ne bi znao.🧐
Ma ja vratim ono paljenje sa platinama nema iskre a stavim ono gov*o elektronsko nemozego bog ustelat a ima iskru upali on ali puca na auspuh
Minjosam magnet e dali sad treba magnet stelati ili ne mislim kako god postavim magnet dali ima neke cake oko tog magneta
Ja sam malo drugačije to polovil s platinskim, a ako je išel na elektronsko onda nije mogel samo magnet promjeniti. Trebalo je i pogon magneta mjenjati.Tu koliko sam polovio, ima iskre , ali ide nazad.![]()