Dado121
Aktivni član
- Tu od
- 14 Kol 2010
- Poruka
- 2,118
Sad gledam ovu kardansku sa slike, pa ona uopče nema utora za seger :scratch
Nemoj me plašit da nema,a za šta je onda ona crta šta se vidi na slici na kardanu
Uploaded with ImageShack.us
Sad gledam ovu kardansku sa slike, pa ona uopče nema utora za seger :scratch
Netreba tu nikakvog drota, dovoljno je samo malo poklopac pomaknutu u stranu, povuči prstima kolačič, poklopac na mjesto i fajruntmeni je prvi put kad mi je hidroulik zasteko majstor to došo vratit gore, poslje sam sam treba ih napet sa nekim drotom da sjednu gdje treba,
kažem da sam ćuo da se samo odšarafe iza šarafi i da vratilo ide van iako na 53x nisam nigdje to zagledao
Taj utor drži ležaj, ali ja pričam o onom utoru sa prednje strane kardanske.Nemoj me plašit da nema,a za šta je onda ona crta šta se vidi na slici na kardanu
Uploaded with ImageShack.us
539 delux 1990g.
UFFFFF, a sta mu je ono s desne strane motora?
"ono za ono" ili nesto s bitnom funkcijom?
U pravim rukama, odlicni traktori.
To je uljni hladnjak koji su imali ts-46 motori ,na običnom s-46 ga nemaNeznam na sta mislis, mozda na onu kadu ispod filtera? Idu dva uljna filtera i ispod je nesto kao kada.
U pravim rukama cuda rade i u teskim poslovima ne srame se nikakvog zapadnjaka.
jd4755
marko93 jel ti ga prijatelj tako opisao?
Kućni ljubimac
Pozdrav Kićo :fball:
Dobar vam je ovaj kućni ljubimac, prava "traktorčina" . Izgleda lijepo i dosta očuvano, svaka čast :finga:.
Kolika bi bila realna vrijednost IMT-a 533 iz 70tih godina?
S time da nije sređen, svjetla ne rade, limarija je hrđava, mašina je sva masna (negdje curi ulje), prednje gume su polako za promjenu. Motor radi dobro (može povući srušeno drvo uzbrdo), ne crni se iz auspuha, pali iz prve, tj. palio je prije dvije godine kada je zadnji put upaljen.
Gledam na njuškalu i vidim da se daju naći od 8.500kn do 30.000kn.
Jasno mi je da ovisi u kakvom je stanju, no zanima me kolika je realna cijena s obzirom na ovo što sam gore napisao.
Bi li to mogao mehaničar procijeniti kad bi mu pokazao traktor?
Da je u ne znam kakvom stanju po meni ne vrijedi vise od 2 000€ ne mora biti registriran, ali mora imati papire i za 2000€treba biti spreman za registraciju...
De luxe model s kompresorom, sperom i dvostepenim kvacilom mozda malo vise, ali tako, 2000€za standardan 533 u dobrom, radnom stanju s dobrim gumama i da nema puno dodatnog ulaganja.
imas sve u temi paljenje traktora nakon dugo vremena ja sam kupio 533 1962. nije valjali skoro pa nista... ali danas radi hehehe