e sad nam objasni sta se desilo zao mi traktora
Pozdrav svim šoferima imt i šoferi nepijte dok vozite vako se leti IMT 577
tog ferkeca si našao kod slovenaca ništa čudno dobro da nisu i vraga već nadogradili,onaj sa ursusom 355 i prednjim pogonom i utovarivačem i kabinom od fendta ,pa onaj koji je preuredio torpedo,oni su baš domišljat i inovativan narod. Ali nije li malo previše prednji pogon i utovarivač za 39ks i hidr pumpom od 16l/min, s tim utovarivačem ima što radit 577 a kamoli ovaj pa utovarivač je sa punom korpom težak ko traktor.
to je MF 35, MF 33 nije postojao, samo MF35 I MF35X
Pozdrav svim šoferima imt i šoferi nepijte dok vozite vako se leti IMT 577
Imaš na njuškalu dodatnu hidrauliku, nosač s pumpom...
Al šta će ti to..
Na i u linijskoj pumpi postoji mogučnost greške kod popravka ili postavljanja iste.Pozdrav, imam jedno pitanje za ljude koji rade, ili su skoro radili generalku na IMT 539. Tokaru sam nosio blok motora i radilicu, a glavu nisam jer je masjtor koji je radio generalnu reko da to nije potrebno i da to on moze sredit, Bosch pumpa je linijska i morala je ic na reparaturu.. E sad problem je sljedeci, traktor jaako slabo nabija gas, na leru radi lijepo i mirno, a kad dam gas do 1200 obrataja sporo navlaci, i jutros sam ga jeedva upalio. Traktor sam ponovno odvezao majstoru da ga prepravlja i on kaze da je to do bosch pumpe,?? Dali je to stvarno do toga, sad je sve novo unutra i trebo bi da pali ko mina. Dal pumpa ima toliko veze sa paljenjem ili on nije dobro napravio glavu i ventile, imal tko kakvu ideju.???
Na i u linijskoj pumpi postoji mogučnost greške kod popravka ili postavljanja iste.
Pitanje za sve dali je proizveden MF 35 ili MF35X sa prednjim pogonom ili ima kakav njemu sličan traktor MF a da ima prednji pogon a da je te snage 39KS,40KS.