vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
lako se tebi zajebavat s žutom knjižicom
Valjda kad je bilo u ponudi su uspeli to nekome i uvaliti :scratchto sam i ja pročital u knjižici Made in Jugoslavija, al jel to itko kupio?
tu u našim krajevima jel...
Koliko mi je receno da je kod nas u kumbinatu bilo tih gusjenica "nekad davno" i ljudi su to kupovali za kirijanje po sumi. NO dosjetili su se kako da si olaksaju posao, pa su izbacili ovu srednju osovinu i skratili gusjenice samo da idu na gumu, sistem kopcanja je bio takav da su pajserom natezali nekako i nema da mrdne nikud jer je guma bila "spresana" u toj gusjenici. kasnije jedan poznanik kupio takve gusjenice skracene i s njima orao i brda i doline s 539 i jednobraznim IMT-om.
Nije ih mogao nahvaliti, ali jedne noci su samo "nestale" i nema im traga
Vjerovatno netko od ekipe sumara koji su vidjeli da je taj traktor uzvukao sebe i svoju prikolicu drva i jos jedan traktor slepao iza sebe s natovarenom prikolicom uz uzbrdicu po zilama od drveca gdje su obicne gume klizale. Izvlacio je ostale traktore iz sume s tog mijesta i vjerovatno se nekom svidjelo i nema vise...
Jel to prednji pogonznam da nije IMT nego MF, ali fora izgleda...
To je MF 33 a bilo bi ludo da ima i prednji pogon.
e sad nam objasni sta se desilo zao mi traktoraPozdrav svim šoferima imt i šoferi nepijte dok vozite vako se leti IMT 577