Kod mene ima jedan MF 135 duplak. Jako zgodan "traktorčić". Ima puno snage za svoju veličinu. Jedino mu fali hidro volan pa bi bio savršen.
Samire, ovaj 565 u tvojim slikama s karetom za drva je moj traktor
Nije ti loše traktor šanana,dosta si ga i natovario drvima ali mi se nesviđa postavljanje osovine na toj tvojoj prikolici,baš je postavljena na sredini nema nikakvog oslonca na poteznicu-kuku
(http://dodaj.rs/)Ja sam pocetnik ovde na forumu i ne snalazim se dobro.
imam i ja traktor 577 star oko 26-27 godina.
hteo bi da ga sredim kao sto je ovaj 577 na forumu,gde bi mogao da nadjem masku i ovu kabinu za njega??
pozdrav svima..
trabao bi par informacija u vezi imt-ovog kardana. Kako se on može promjenit,dali se mora najprije ulje ispustit iz njega ili nemora. Na našem kadranu su zupci dosta pojedeni pa to želimo promjenit. Več smo kupili novi kardan,pa sam mislio da to sam zamjenim da nemoram terat traktor kod majstora ako nije previše komplicirano.
Nisam gledo dali je več neko o tome piso po forumu jer ima več preko 500stranica pa sam jednostavno ljen. Hvala na razmjevanju.
hvala vam na informaciji. želio bi si to sam probat sredit,jer ako nije komplicirano zašto bi nekome morao plačat da to napravi ako mogu sam,sad dok još imam vremena dok nisu počeli neki poslovi na polju.
Još ću se dogovorit sa tatom pa nešta čmo napravit jer to moramo promjenit.
Isto je ko kod 542, ali te vilice o kojima ti pričaš stvarno nebi smjele biti problem.ako je i kompliciranija varijanta da moraš skidati poklopac opet nije komplicirano, jedino sto kod vraćanja poklopca je komplicitano namjestiti viljuške hidroulika ako je to isto kao kod 542
isto je ko kod 542, ali te vilice o kojima ti pričaš stvarno nebi smjele biti problem.
Nekima je malo veči problem ubaciti cijev pa im ista opadne unutra :lol:
Edit.
Sad gledam ovu kardansku sa slike, pa ona uopče nema utora za seger :scratch