• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT

dejan.d

Aktivni član
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
939
A to?
imt561.jpg

http://kmetijskioglasnik.si/traktorji_detail?id=000956338

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
To ti je ovaj traktor.Razlika od 577 je sto je duzi nekih 20-30cm. Kabina mu je na vratima sira i samim tim i vrata su mu sira. Ovaj na slici odrzavam ima vec par godina.

Uploaded with ImageShack.us

Posljednje uređivanje:

SAME1309

Član
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
167
To ti je ovaj traktor.Razlika od 577 je sto je duzi nekih 20-30cm. Kabina mu je na vratima sira i samim tim i vrata su mu sira. Ovaj na slici odrzavam ima vec par godina.

Lisnik može informacija zbog čega je duži toliko ??

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107

Lisnik može informacija zbog čega je duži toliko ??

Evo slika dijela koji je duzi.Duzi je zbog propinjanja.Neznam tacno al navodno je namjenjen za sumu.

Uploaded with ImageShack.us

Posljednje uređivanje:

SAME1309

Član
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
167
Evo slika dijela koji je duzi.Duzi je zbog propinjanja.Neznam tacno al navodno je namjenjen za sumu.

Aha, hvala za sliku! ..Inace vidio sam jednom taj 561 sa LIV-ovim 5t vitlom i prednjom daskom za rampanje, međutim ovo mi je prva informacija da je taj model duzi.:shock:

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
dal se samo men cini il je on siri od 577 nekako mu gume izbacene zadnje il je do ugla slikanja

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Felge su mu drukcije od 577.Nesto slicno ko na 558.Moze se rasirivati okretanjem ploca,a 577 ima klizace sa zabicama.

T

tuaregr10

Guest
taj bi trebo bit sumski bar mislim tak.

Pozdrav mataz.17 :arrow:
U pravu si, taj IMT 561 je namjenjen za šumu :finga:. Svi IMT traktori žute boje osim skip - ova namjenjeni su za šumu, pa tako i ovaj :rolleyess:.

B

Bobo

Guest
Samo da nadopunim kolegu lisnika. Bilojei 577 sa takvim felgama s "tanjurima" kao sto imaju ovi sumski. To su tzv "lake felge"... Postoje i standardne sa klizacima za prosirivanje i teske felge sa "zvjezdama" usredini kojima se sirina traga stela kao na ostalim IMT traktorima.

T

toni34315

Guest
prednja vuča za imt 577

ljudi trebam pomoć
imam kombinirku skip b51 (imt 577 s nadogradnjom koju su radili slovenci) i na njega želim staviti prednju vuču međutim problem je u tome što nemam izvoda s desne strane na kućištu pa me zanima kako izgleda izvod s lijeve strane (ako netko ima traktor s kojeg odgovara prednja vuča neka baci slikicu)
jer je problem mjenjati kod njega cijelo kućište zbog svega oko njega što se mora skidat nije dosta 15 dana posla
prelistao sam dosta stranica na forumu i nisam našao ništa o tome što me zanima pa bih vas molio za pomoć:cry:

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Trebalo bi da izgleda ovako.Unutar kucista jos moras imati odgovarajuce zupcanike.Mislim na br. zuba.Ako ti treba mogu ti dati i te podatke o broju zuba na pogonskim zupcanicima.Ima ih dva.Jedan je na konusnom vratilu i jedan na kardanskom vratilu.Ovo su podaci od IMT-577.

imgp0020g.jpg

By kemolisnik at 2012-02-26

imgp0028p.jpg

Posljednje uređivanje:
T

toni34315

Guest
Trebalo bi da izgleda ovako.

imgp0020g.jpg

imgp0028p.jpg

da ali nemam izvoda s desne strane u tome je problem
zanima me gdje je izvod s lijeve strane (jer neki traktori imaju prednju vuču s lijeve strane)
ili ja nemam uopće izvoda za prednju vuču

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Za izvod slijeve strane moracemo potraziti na netu.Taj izvod koriste novije verzije 577.
Sa lijeve bi trebala biti na istom mjestu kao i sa desne.

Posljednje uređivanje:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Morao bi imati dekl s desne strane koji se skine i na mjesto njega dolazi ukapčalica s izvodom za kardan za prednju vuču. Ili to isto s lijeve strane, svjedno, s koje strane imaš dekl takav prednji most tražiš.
Ako nemaš dekl s niti jedne strane, onda bi morao mjenjati getribu koja ima na sebi dekl, ili ukapčalicu, svejedno.
Ja sem se isto raspitivao o tome za IMT 565....preskupa investicija.

T

toni34315

Guest
Morao bi imati dekl s desne strane koji se skine i na mjesto njega dolazi ukapčalica s izvodom za kardan za prednju vuču. Ili to isto s lijeve strane, svjedno, s koje strane imaš dekl takav prednji most tražiš.
Ako nemaš dekl s niti jedne strane, onda bi morao mjenjati getribu koja ima na sebi dekl, ili ukapčalicu, svejedno.
Ja sem se isto raspitivao o tome za IMT 565....preskupa investicija.

izgleda da mi ne gine sve zajedno:mad:
ma nije skupa investicija u odnosu na pokidane rukavce
i slabosti u mekim terenima, sama kombinirka je 6700 kg + kubik materijala u prednjoj korpi pa se ti mrdni ako možeš. a to joj je jedina mana uz kočnice, u ovih 6 godina što je imam nikakvog kvara

Neško

Član
Tu od
14 Lis 2011
Poruka
56
Imam jedno pitanje.
Kolliko se može maksimalno suziti traktor IMT 533-539, ali tako da se ništa "radikalno" ne sječe, znači samo fabrički predviđeno. Poznato mi je iz uputstva za IMT 533-539 da se širina traktora može kretati 1219-1829 mm, ali me interesuje da li neko posjeduje sliku ovako suženog traktora (1219mm) i da li se to "primjeti" u voćnjaku, prilikom rada.

Najnoviji postovi

Na vrh