To ti je ovaj traktor.Razlika od 577 je sto je duzi nekih 20-30cm. Kabina mu je na vratima sira i samim tim i vrata su mu sira. Ovaj na slici odrzavam ima vec par godina.
Lisnik može informacija zbog čega je duži toliko ??
To ti je ovaj traktor.Razlika od 577 je sto je duzi nekih 20-30cm. Kabina mu je na vratima sira i samim tim i vrata su mu sira. Ovaj na slici odrzavam ima vec par godina.
Lisnik može informacija zbog čega je duži toliko ??
Evo slika dijela koji je duzi.Duzi je zbog propinjanja.Neznam tacno al navodno je namjenjen za sumu.
Uploaded with ImageShack.us
Evo slika dijela koji je duzi.Duzi je zbog propinjanja.Neznam tacno al navodno je namjenjen za sumu.
Aha, hvala za sliku! ..Inace vidio sam jednom taj 561 sa LIV-ovim 5t vitlom i prednjom daskom za rampanje, međutim ovo mi je prva informacija da je taj model duzi.:shock:
Kaj gledam te dve slike, osim boja razlika jim je i na kojoj strani ima auspuh.
taj bi trebo bit sumski bar mislim tak.
Morao bi imati dekl s desne strane koji se skine i na mjesto njega dolazi ukapčalica s izvodom za kardan za prednju vuču. Ili to isto s lijeve strane, svjedno, s koje strane imaš dekl takav prednji most tražiš.
Ako nemaš dekl s niti jedne strane, onda bi morao mjenjati getribu koja ima na sebi dekl, ili ukapčalicu, svejedno.
Ja sem se isto raspitivao o tome za IMT 565....preskupa investicija.