Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Nisam ja htio ulaziti u znanje kolege MUHE niti ga učiti samo sam iznio
svoje iskustvo " hidro udar motora i slično"
Kolegi -Mika -sam odgovorio figurativno tko je shvatio ok ko nije:icon_rolleyes:
Pravi majstor kad stavi radilicu u konzole i okreče ju odma zna dali treba trnovati blok . Znam za više puknuča radilica a samo za jedno trnovanje a traktori i kamioni su dalje normalno radili .
Samo jednom sam sumnjal a da nisam dal. I taj jedan put me gazda uvjeril da ne treba jer je njemu sezona.... išli smo na sreću i sezoni je bil krajgiggle):
U ovom slučaju sam izračunal da nema potrebe i dobro je, radi, od onda mu je več i za sljedeču generalku vrijeme.
Samo jednom sam sumnjal a da nisam dal. I taj jedan put me gazda uvjeril da ne treba jer je njemu sezona.... išli smo na sreću i sezoni je bil krajgiggle):
znam da nije tema,, al viđoh na slici, pa se sjetih,
naime ovih opruga na ventilima kod dajca imam novih polijepo,, staje mi već preko 25 godina,, pa ako kome treba poklanjam,, jel će otići u otpad,,,
Ak je ovom filmiću za vjerovat oni su već 73. radili limariju ko što je na mojem 549(noviju). Tu valjda ima i modela koji valjda nisu nikad ni zaživili, definitivno puno povijesti u nekoliko minuta, zanimljiv filmić!
Dobra je to pila ak je u dobrim rukama. A di je taj stari forumaš Bobo nestao? Ko da je u zemlju propal...
P.S. straight pipe auspuh(direktna cijev bez prigušavača) je za njega dušu dala
Poštovani forumaši danas sam gledao IMT 560, nisam ga palio jer dugo nije paljen, ima servo volan, široku kabinu. Kako su se pokazali ovi modeli i kakvi su u poslu, vukao bi berač.