• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT

roki

Novi član
Tu od
4 Velj 2020
Poruka
28
dali paše karter od 539 na 533 i od 533 ako je jednostepeno kvačtlo na mom 533 je dvostepeno

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Imaš na njuškalu par komada za dijelove, a vjerujem i kojekud drugdje. Danas za te 533 ima djelova čak i na otpadima. Lagano odoše u staro gvožđe.

A kaj se s tvojim dogodilo da treba drugi?

roki

Novi član
Tu od
4 Velj 2020
Poruka
28
pukao je mojom greškom a več sam tražio i išao gledati isto spucani samo što ti neče reči pa napraviš puno kilometara bez veze

nik96

Član
Tu od
28 Srp 2015
Poruka
173
Pozdrav, imam pitanje u vezi kocnica na imt 560. KOcnice su radilke kak su radile ne dobro al za relativno ravan teren su sluzile i sad kak je traktor stajao jedno vrijeme preko zime vise ne koce nikako... jel se moze sto postelat da jos jedno vrijeme izdrze ili treba remont

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Ako su se jako zamastile lamele onda nema pomoći. Provjeri jel ti rade kočioni cilindri prvo da nisu oni zablokirali ili da nije na neku foru otkazao glavni kočioni cilindar...

Veki2602

Novi član
Tu od
7 Sij 2020
Poruka
9
Pozdrav ljudi,hteo bih kupiti novi imt 565p sa novom haubom i od odvojenom kabinom,da li znate za takav traktor i da li se isplati kupiti?

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Ma ja mislim da taj traktor ako malo usavrše sa nekom boljom kabinom i malo boljim mjenjačem da će to imati kakvu takvu perspektivu, do tad čisto sumljam...

roki

Novi član
Tu od
4 Velj 2020
Poruka
28
dali traktor imt 533 ako nema kabtnu ni zaštitni okvir može proći tehmićki proizveden je 1978 godine i sad bi ga prvi put registrirao

Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Kupoprodajni ugovor ne znači nikaj ako traktor nije bil registriran. U tom ti slučaju treba i račun.

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Obični fen za sušenje kose je izmišljen za ovakve stvari, ima ga svaka kuća, cca 50-60 kuna.

Najnoviji postovi

Na vrh