MrSima14
Dobro znana faca
- Tu od
- 3 Ožu 2013
- Poruka
- 3,475
Tako je i kod mene na 539, eno sad uopće ne diže 🤣Tako i kod mene na 533, poskakuje dok diže i onda kad digne do visine koliko sam zadao na ručici, onda mirno drži.
Tako je i kod mene na 539, eno sad uopće ne diže 🤣Tako i kod mene na 533, poskakuje dok diže i onda kad digne do visine koliko sam zadao na ručici, onda mirno drži.
Dize do kraja i ne podrhtava. Nova pumpa, ulje, opruga, karike....
Znam o kojim oprugama govoris...to sam ja nazvao poluge u svom postu i pitam da li se moze podesiti ih kroz bocnu poklopac na kucistu bez skidanja poklopca hidraulike te kako?
Znam da treba dinamometrom mjeriti silu potezanja itd itd ali s obzirom da je stvar samo u poziciji reagiranja rucica, mozda je dosta pritegnuti ili popustiti federe?
To ti je kao kad kupujes auto...nikad ne znas sto si kupio.Recimo kada se kupuje polovni traktor a sat ne radi po meni ne znaš da li je bila generalka ili je sat sam stao. Odnosno ne znaš kada bi trebala doći generalka. Ne znam šta mislite o kupovanju takvih traktora, bez vidljivih radnih sati?
Malo je nezgodno ali može se. Za takav zahvat trebaš okasti ključ 13 (ili 14, jer na nekima su matice za ključ14) odrezan da možeš sa njim unutra manevrirati.pitam da li se moze podesiti ih kroz bocnu poklopac na kucistu bez skidanja poklopca hidraulike
Možeš ti staviti novi sat, a da traktor nije ni videl meštra, a kamoli generalkuRecimo kada se kupuje polovni traktor a sat ne radi po meni ne znaš da li je bila generalka ili je sat sam stao. Odnosno ne znaš kada bi trebala doći generalka. Ne znam šta mislite o kupovanju takvih traktora, bez vidljivih radnih sati?
Malo je nezgodno ali može se. Za takav zahvat trebaš okasti ključ 13 (ili 14, jer na nekima su matice za ključ14) odrezan da možeš sa njim unutra manevrirati.
Kjuč treba izbušiti i na njega zavezati špagu koju omotaš oko ruke ili ju ostaviš da visi van kučišta ako ti se slučajno ključ izmakne i opadne da ga lakše izvučeš.
Kaj ti dođe to hvataju previsoko?Muha, po ovome kaj sam napisao, misliš li da treba stezati matice i prešati federe ili ih otpustiti?
S obzirom da mi obje ručke hvataju previsoko....