• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
tak drugi tvrde... cak je bila i posebna tema tu na forumu "zasto imr motori tesko pale po zimi?"

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,498
Sad sam ga malo očistil,ujutro sam bil kamikaza po cesti [emoji23] [emoji23]
Cak sam maloprije auto vadil s njive

89504f2bf219457bd8badc7c115de7ab.jpg

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,052
ja svog IMT-a ne bi sad palil ni da mi netko da 100 ojera .

Za 100€ bi ga ti gural dok ne kresne,ako ga uopće imaš:(nerd):
Danas je teško zaraditi 100kn a kamoli 100€!:(wait):

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,708
ja svog IMT-a ne bi sad palil ni da mi netko da 100 ojera .
Bogme ja sam palil danas samo zato jer mi je čiksi ponestalo, inače nema šanse.

Nego, ozbiljno Puknuti, jel ti uopče imaš kojeg IMT-a?

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
palio bi on i jos pitao jel treba jos koji put. start sprej i ima da gruva ko besan. kad komsiji pali totalno mrtav motor vec 15 god samo na start sprej i jos nije otkinuo nista ima da grune samo tako. a ima jos i boljih resenja samo se mnogima tesko odvojiti od novaca. i moj pasat je mrtav skroz i neznam dal ce ispod -5 upaliti ali zato je start sprej u pripravnosti

SonnYYY

Aktivni član
Tu od
15 Lis 2012
Poruka
428
Dečki ja ne znam u čemu je toliki problem u paljenju. Ako je motor donekle u redu treba kresnut bez nekih problema.
Evo ja jučer na nekih -3 upalio bez problema iz prve, bez verglanja (imt539), i stoga da je stajao nekih tjedan dana.

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,498
To je multipraktik hehe
S tim ja ravnam i zemlju,šoder...takoreči kombinirka hahah

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Za 100€ bi ga ti gural dok ne kresne,ako ga uopće imaš:(nerd):
Danas je teško zaraditi 100kn a kamoli 100€!:(wait):
ti jedan od onih nekoliko forumaša koji su mi se javili na PP reki da je sve ono istina kaj sam pisao po forumu za i oko forumaša i skupine ..da su se i sami uvjerili u to i na neki način su mi se ispričali .

Ekonomist

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
516
Vidim da je ova tema zamrla i nema diskusija.
Ja sam prošlo ljeto pozvao neke IMT-ovce na radni godišnji pa sam zakasnio. Uvaženi forumaš Muha bi trebao sastaviti radni tim i predložiti vremensko razdoblje. Nadam se da ima dovoljno vremena za planiranje do ljeta. Ja ću kandidirati poslove (projekte).
Muha možemo i na pp.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,708
Raspala se forumska servisna služba, ali bumo nekaj skemijali.
Ti pripremi sobu s hobl pankom i ja bum došel krajem šestog mjeseca. Do devetog ga bum valjda složil :icon_scratch:, traktor.

Ekonomist

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
516
ja bum došel krajem šestog mjeseca. Do devetog ga bum valjda složil :icon_scratch:, traktor.

Morati ću prekontrolirati zalihe hrane i pića to je sigurno. Hoću li proširiti poslove i zadatke?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,708
Muha, pa nije ti loša ideja...
Moje sve ideje su dobre, samo kaj rijetko kojabude sporovedena u djelo :=:)

Morati ću prekontrolirati zalihe hrane i pića to je sigurno. Hoću li proširiti poslove i zadatke?
Nije problem klopa, i doma moram jesti. Ti samo posla izmisli i smještaj obezbjedi :icon_keel:
Ma da si mi bliže trknul bi ja više puta :(y):

Najnoviji postovi

Na vrh