• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,131
Tak vjerojatno i bude. Poklopac dolje i sarafiti.

Previsoko mi je fast na velikoj rucici a mala hvata pri vrhu kvadranta tek na oznaci DRAFT

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Fast bi se možda i mogao podesiti na dvokrakoj poluzi, ali najbolje je sve staviti na tvorničke postavke pa da bude tip top.

Kako god sretno u radu i najbitnije od svega s živcima u vrećicu! 🍻😁

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
vjerojatno smrznuta podloga. ja sam imo jučer isti problem. odozgora možda 1-2 cm mokro ispod led i ti kliziš. bez lanaca nede.

amajic

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2021
Poruka
162
Pitanje za vrsne poznavatelje IMTa,
Ako je 558 sila nebeska
A 577 Bog otac,
Sto je onda 560/565? :ROFLMAO::hahah::LOL:

• Haha
Reactions: ZJ

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
558 i 560 imaju iste motore, iste kw i tu nekih razlika nema. 560 je sa kabinom oko 500 kg teži a bez kabine oko 100 kg i 558 je malo okretljiviji.

sanjar

Aktivni član
Tu od
15 Stu 2015
Poruka
135
Ljudi puklo mi je hidraulično crijevo od volana koje sam zamijenio i dosuo ulje u bocu koje je bio prosuo. Poslije nekoliko dana proverim koliko ima ulja u njoj i dospem do vrha bas(možda greska). Poslije toga išao sam da radim sa traktorom, i nakon pola sata vožnje osjetio sam da počinje biti težak volan. Zaustavim se i vidim da je na čep od boce bacio ulje nekih 2-3 cm od vrha. Pokusali smo ozračiti tako da samo odvrnemo neko od crijeva ali ne rješava problem..

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Pa hidraulički volan bi se moral sam odzračiti kroz neko vrijeme korištenja?
Takva je situacija bar kod mene kad mjenjam ulje u hidrauličkom volanu, nikad nisam imal situaciju da mi ostane zrak u sistemu...

sanjar

Aktivni član
Tu od
15 Stu 2015
Poruka
135
I jos da dodam zaboravi sam reći kada smotan u jednu stranu do kraja volan se i dalje može okrerati.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
To mi miriše na to da je otišao orbitol (glava volana), ali pokušaj ga dobro odzračiti na samoj glavi pa onda na cilindru.

Posljednje uređivanje od moderatora:

sanjar

Aktivni član
Tu od
15 Stu 2015
Poruka
135
Ovako mi se ponasa volan točkovi se vrate nekoliko i kada nije namptano do kraja, pumpa zuji normalno. Može li savet kako se postavlja i video pa da okačim

Posljednje uređivanje:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Kolko znam video ovdje nemreš postavit osim ako nemaš kanal na YouTubeu pa da linkaš svoj video, nek moderatori kažu jel postoji još koja druga fora za postavit video :/
Jel ti se volan teško mota?

sanjar

Aktivni član
Tu od
15 Stu 2015
Poruka
135
Da da i dalje se tesko mota, uglavnom i kada motas i pustis volan on se vrati nekih 5 cm uz drhtanje,a mislim da to prije nije bilo. Brat pitao svoje hidraulicare u firmi oni kažu pumpa, a meni se ne skida jedno po jedno.

Na vrh