Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
R. I. P
Hmmm u mom kraju zna se sta je ciro,,,,parna lokomotiva... ali ovih dana otiso nam je zadnji CIRO..I majstor "iluzije", koji se znao umiliti svima koji su bili na vlasti.
Trebao je pojesti diplomu, jer je Prosinečki u Zvezdi jako uspio, trebao je i manje utakmica namjestiti...
Trebao je dati da Prosinečki igra od prve minute protiv Francuske, pa bi i tada HR igrala finale, a on ne bi imao šljivu ispod oka...
Bio je medijski jako eksponirana osoba jer medijima to treba, a umro je kao i svaki drugi stari bolesni čovjek, od raka, nakon dobro proživljenih 88 godina života.
Moja sućut njegovoj obitelji.
Kolega plus znamo da se nije rodio koji bi nam svima ugodio....@nimrennermin
Razumijem ja tebe, ali molim te prisili se i ti da vidiš i drugu stranu medalje.
To što su mnogi "zaljubljeni" u njega, ja nisam, meni zdrav razum govori da treba imati i zrno mudrosti kod prosuđivanja u svemu "oko njega". I da, bio sam s mlađom kćerkom na utakmici i svjedočio kako je "režirao", na kraju su ga ljudi gađali s cipelama, s kovanicama 5 kuna, flašicama sokova. Zašto? Pa samo zato jer se tako "nesportski i pokvareno" ponio prema ljudima.
Sve što je mogao odradio je on za sebe i za svoju osobnu slavu, našao se kao i mnogi drugi u pravo vrijeme na pravom mjestu.
Jučer, ili prekjučer sam gledao par sekudi dokumentarnu emisiju u kojoj Miroslav Blažević izgovara rečenicu "ja sam zaslužan za uspjeh". Hvala, dovoljno sam vidio.
Naravno ne branim nikome da od njega sada napravi sveca za svoje potrebe.
Nisam, bio sam još više ljut, kao hiljadu vragova.Kolega plus znamo da se nije rodio koji bi nam svima ugodio....
Da te pitam samo jedno...
1998 godine nakon onog mundiala..
Jesili to isto prico...
Znaš li kakvu je ulogu Zlatko imao u pljačkanju nogometnog kluba Varteksa? Koliko se sjećam od smrti Herjavca su nabili 50ak miliona kuna duga za vrijeme njegovog boravka u klubu, on je bio visoko pozicioniran.@nimrennermin
Ja sam ti varaždinec domovinec sin, a Zlatko ti je samo još jedan moj dragi sugrađanin, dakle nemam nepoznanica po tom pitanju.
Pa plešu njegviGledam ispraćaj Čire Blaževića!
Pa to je komedija!
Samo što ne zaplešu!
Priredba za poznate face!
Uslikavanje!
Sramota, niti malo poštovanja!
Dvije godine su prosle,, od kad nam ode veliki covjek sa ovih Balkanskih prostora...Ode nam i Balaševič .....