Äika franc C-360
Član
- Tu od
- 24 Srp 2012
- Poruka
- 89
motor mi kihnuo, al da traktor je zvijer, sve je to potrošni materijal...upravo ga ovaj tjedan dovodim polako u red i prvo paljenje pa cemo vidit sto ce reci novi cilindri i klipovi
jedan sklop, najjeftiniji što sam našao 950 kn... original je uf da ni ne pričam, ako uopće i je original... ima mokre cilindre možeš ih doma izvadit ako je radilica dobra samo nove sklopove gore urediš glavu i samo terajj ))
Case International 745 XL, dupljak...zašto?
Case International 745 XL, dupljak...zašto?
Da kod mene je je isto D-239 motor, ma s traktorom sam zadovoljan nisam do sada imao nikakvih problema s njim na njemu sam do sada samo promjenio radnu lamelu (ustvari prenitao) , a ovo ljeto mi se pojavio jedan problem oko hidraulike (nisam mogao zadržati pritisak na rolo balirki ) mislim da mi je možda i do hidraulične pumpe.743, jel to isti motor, D-239 ili?
Uzimao sam u Bjelovaru kod Budinje, on mi je bio najpovoljniji a i dijelovi nisu loši, iz Njemačke su, baš sutra idem po to
kako si zadovoljan sa njim?
Da kod mene je je isto D-239 motor, ma s traktorom sam zadovoljan nisam do sada imao nikakvih problema s njim na njemu sam do sada samo promjenio radnu lamelu (ustvari prenitao) , a ovo ljeto mi se pojavio jedan problem oko hidraulike (nisam mogao zadržati pritisak na rolo balirki ) mislim da mi je možda i do hidraulične pumpe.
A taj Budinja iz bjelovara ima sve dijelove za international traktore.
Moj ima dvije pumpe jednu za volan a drugu za hidrauliku.Kolko snage ima? Meni se moj cinio trom na cesti, u 4 nije smio brda vidit, sad mi je i jasno zasto...
Moglo bi biti, on ima jednu pumpu za sve kolko bi ja znao, naprijed na motoru...
Daj mi reci jel znas na kolko se podešavaju ventili?
taj tip motora se stela na ispusne 0.30 a usisne 0.25
bar tak pise u njegvim uputama od motora...
Jesi ovo skino negdje s interneta ili imaš kodsebe neku knjigu .
Gdje da nabavim radionički priručnik za internationala 743