Zemlja niti je pijesak niti beton nesto izmedu, brat radi mali komad zemlje nakon oranja (orali smo sa frezom malom hondinom) smo malom hondinom frezom (hr210) isfrezali bez problema i nakon toga zemlja je jako uredna za održavati. Dali bi ja morao obavezno poorati prije frezanja ili bi islo direkt sa frezom?A zemlja je: pijesak ili beton?
Gdje imam tih freza za kupiti, kakve su im cijene? Da uzmem od isekija frezu ili moze bilo koja druga marka?Freza ulazi u neoranu zemlju do svojih šinja, ako preoreš ide dublje
Ja sam za svog isekia 3020 uzeo filter hidraulike u najobicnijoj trgovini s dijelovima za traktore a vjerojatno tako imaju i filter goriva zraka , naravno nisu orginal japanski dijelovi ali su fizički isti.Pozdrav.Zna li iko gdje mogu kupiti filtere-hidraulike zraka goriva.Za Iseki 4270TE.
Ovako meni pise za isekiIde jedno ulje i za hidrauliku i za mjenjac.Pomozite.
Koliko sam vidio odozada nema konektora za hidrauliku , a naprijed ima dva konektora. Jos nisam sve sto posto pregledao jer su velike hladnoće a i radi se po cijele dane pa ne stignem.Koliko ima konektora za hidrauliku odozada?
Hvala , kupio sam prije dvije godine isti takav za 2000€ ali je bio full hrdav od soli, na kraju sam ga prodo i lijepo zaradio.....za ovaj sam dao 3000€ ali je u dosta boljem stanju od prethodnog, moja procjena da za njega mogu dobit sad i do 5000€ ako ga malo sredim ide i vise (takve su cijene i nepitaj me kako sam ga dobio za 3000 to je bila cista sreca , inace ja se nalazim u okolici Stuttgarta, a po traktor sam isao u okolicu Kassela ) ali mislim da ga necu prodavat, osim mozda ako mi izleti kakav jos manji Japanac, sa frezom. Možda ga posaljem i za Hrvatsku ako nabavim kosilicu za njega, imam jednu ako je uspijem prepraviti za naprijed onda sigurno neide u prodaju.jako ljepo traktorće, koliko eurića?