Pff ja koliko sam šoldi bacio na kineske garniture od 70 - 100kn sad sam mogao skupiti cijeli set Uniora od ključeva do kombinirki, rolcangi itd, itd...
Nemoš' ti, ja doma šarafam u prosjeku svaki dan, al' to je šarafanje od po par sati minimalno i ključevi tu doživljavaju svašta... Pa svako malo 17mm postane 18mm, pogotovo ovi veći tipa 24, 27, 30...
Sada sam odlučio kad budem u trgovini sa alatom uvijek uzeti makar jedan ključ iz garniture Uniora jer sam na praksi radio sa majstorovim alatom i taj unior je brate mili ne poderiv. Šta smo sve radili s njim i nikad problema, a ovi tzv. CR-V 'Chinese shit' su GK u usporedbi sa Uniorom. Pucaju kao od stakla. Kada sam s jednom 24-om radio na polugu, ključ se odvali, a ja opizdim rukom o beton 10cm od tanjurače, da sam pogodio u nju dobro bi se proveo...
Svi vele da je Unior postao sranje bla, bla, al' zahebi ti to, ako ne znaš šta valja, pitaj šta košta, a Unior sigurno košta i ne vjerujem da ne košta toliko s razlogom, kvragu, ja sam se uvjerio na praksi da je dobar.