Ako ti pucaju, uzmeđ npr. SnapOn i imaš doživotnu garanciju, pa nek pucaju.Ja sam danas kupil gedoru 70 od Kokena, made in Japan, košta 1200 kuna, i za sad se dobro pokazala, hazet, gedora i unior su mi pukle. Sve su kovane bile.
Snap-on Store
Ako ti pucaju, uzmeđ npr. SnapOn i imaš doživotnu garanciju, pa nek pucaju.Ja sam danas kupil gedoru 70 od Kokena, made in Japan, košta 1200 kuna, i za sad se dobro pokazala, hazet, gedora i unior su mi pukle. Sve su kovane bile.
Usis bude malo poviše vode ..nije moguce postic da usis bude pod vodom ... .Imam onog za pepel. Nije to za svakodnevnu upotrebu. Više se zmažem dok ga poslije usisavanja očistim, nego da ručno čistim pepel iz špareta. Koristim ga 2x godišnje da usišem sve unutarnje površine na šparetu i saje koje padnu kod čišćenja dimnjaka. Najviše koristi ima bolja polovica jer je puno manje letećih čestica po kuhinji pa je lakše očistiti kuhinju nakon takvog čišćenja špareta.
Možda sam trebal kupiti neki usisavač s vodenim filterom i koristiti za sve.
Tomislav523,
jel kod tvojeg samo dio pepela iz usmjerivača na kraju usisne cijevi završi u vodi ili je nivo vode toliko visok da ne može niš pepela mimo vode?
Koristim proxxon, povremeno, utisci odlićni za sada, 10 godina.Pozdrav,
Dal netko ima iskustva s Proxxon alatom?. Treba mi nova račna 1/2, a ova mi je konkretno zapela za oko:
Račna Proxxon 1/2'' 2000S kompozit
Da napomenem, račna mi ne treba svaki dan tako da nemam potrebe za profi alatom.