Imam zbilja svakakvog sarenog alata. Dosta je toga otac nakupovao i dosta sam ga ja kao djete razvukao i "posadio" po basci i kojekuda...
Od UNIORA imam nekih kljuceva okastih, vilastih, u pravilu veci kljucevi 24-27 i veci. Ostatak je "daj sta das" posto na alat ne pazimo ni otac ni ja a brat je iznimka i on ima svoj alat koji ne smijemo ni pogledati
Takodjer imam UNIOR racnu i "patent klijesta" i za sad sam zadovoljan.
Imam jednu staaaaaru DOWIDAT racnu koja ima samo jedan smijer a onaj "bibak" na koji gedore idu se prebacuje ovisno o zeljenom smijeru. na tu racnu ide 1.5m cjev i mojih 150kg i gedore ponekad pucaju ali ta racna me do sad nikako nije iznevjerila.
Po pitanju UNIOR hobby i profi ja garantiram da postoje no ne znam tko im proizvodi hobby seriju. ovdje je bio moment kljuc brandiran UNIOR koj je izgledao IDENTICNO onom iz plodina ili onom iz lidla. iste kutije, isto sve u detalj osim imena.
Sad cete mi se smijati, ali ja naj radije alat kupujem bas u LIDL trgovinama. cekam one njihove akcije i prvi sam u redu za kupovinu. njihov komplet gedora me u dvije godine nije nikad ostavio i sto god odvrtao-zavrtao ne posustaje nikako. bio sam skeptican prema toj kineskoj robi al decki dragi za te pare za mene ne postoji bolji alat. skakao po racni, cjev je imala posla s njom, pokisle su gedore bezbroj puta ali da je racna i jednom preskocila rekao bih da ne valja. Moment kljuc sam isto uzeo u lidlu "powerfix" je LIDL brand, i usporedjivao sam ga s nekim njemackim super turbo profi kljucem i ovaj moj ne laze niti naj manje. dotezao sam glave na 10-ak traktora do sad i svaki saraf je dotegnut jednako.
Kazem, nemam nikakvu radionu pa se alat gubi i zbog toga ja kupujem jeftine i kljuceve i gedore ali ovo s cim imam iskustva (A nema dana da se nesto ne sarafa i popravlja) i za sad sam s ulozenim novcem zadovoljan.