• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

mikula

Aktivni član
Tu od
5 Ožu 2008
Poruka
348
Mozete li mi reci je li imao ko iskustva sa ovim novim iskrinim alatom busilicima, aku busilicama itd?
Kao što si ti napisali smeće, ako hoćeš Iskru onda gledaj Iskra-Ero i to čisto zelene boje (crvene nema već dugo) ako se još može gdje naći. Ova nova crveno-crna Iskra i zeleno-crna Iskra-ero je smeće. Imaš i pod imenom Perles i to je prava nekadašnja Iskra ali je skuuupo. Naime jedno vrijeme su proizvodili tu zelenu Iskru-ero kao hobi alat a perles kao profi a sad izgleda da su prestali te i pod imenom Iskra-ero prodaju rebrandiran kineski alat. Web stranica o Perlesa PERLES Spare Parts

kutna-brusilica-iskra-ero-kb69a-slika-134296672.jpg

2016-7-6_iskra_ero_vibracijska_busilica_vv_4_613s.jpg

rucni-cirkular-iskra-ero-povoljno-slika-20582033.jpg

Pa ko ih je preuzeo da su toliko loši brate?
Nekadašnja Iskra se razdvojila na više dijelova jedan od njih je Iskra trgovina koja prodaje rebrandirane kineze pod imenom Iskra (mislim da sam negdje pročitao da se radi o rebrandiranom Matrixu)

Posljednje uređivanje:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa nije za doma loš, mada ih ljudi kupuju i za prave radione i servise, jer nemaju za plave.

Npr ja imam jen duršlak njihov kaj koristim godinama i nepoderiv je.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa tu u Zagrebu u dućanu, kod generalnih uvoznika i zastupnika.

Ali nažalost nemaju na stanju, kroz tjedan dana dolazi.
Imaju sad ovaj komplet i ostale.

gedore-red-original-komplet-alata-nasadnim-kljucevima-100-dijelova-slika-121550837.jpg A ja ovaj uzel.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja sam se neki dan isto počastil. Stare su vjerno služile 20 godina i još uvijek rade ali na sitnijim dijelovima pokazuju znakove umora.
Nek ove nove posluže pol od ovih starih ja sretan

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja sam možda trebal uzeti za broj manje mada ni ove nisu prevelike.
Stare su bile malko manje pa sam se naučil a starog konja je teško ujahati. Ali bum se ja s vremenom prilagodil.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kaj me ova slika zbunila.
Obično su cijene dole jedino u Lidelu je to naopačke pa si mislim kakva je to mekla, da si kupim jednu s priključkom. Možda sama radi 🤭

1613755248879.png

hrvoje1804

Novi član
Tu od
20 Stu 2020
Poruka
22
A za ceg sluzi ovaj pneumatski pistolj na zadnjoj slici ? Kakva mu je to vrecica ? Bio sam i ja jucer u lidlu i gledo ovo plavo crijevo, unutarnji fi mu je 6-6.5 mm, nisam neki ekspert ali mislim da je to preslabo za bilo sto

Na vrh