Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
To je istina 100%Iz osobnog iskustva znam da obicno ako ti nekaj ikad i zatreba negde, toga uglavnom sa sobom nemaš
Meni jedanput u Šibeniku skočila poluosovina van iz kinetičkog, i kaj sad? 2 vure ujutro, a moram u 7 bit u Zg-u na poslu,. A bil sa jednom curom, i taman da bum ju vozil doma policija kuca na prozor, jer sam stal u neku jednosmjernu ulicu, a na autu nemam ručne, 😊vele mi da otvorim gepek, a ja nemrem van iz auta da auto ne prejde, ja velim policajcu da mi doda kamen, a curi velim skidaj gaće. Niko nije znal kaj ja sad fantaziram i svi se smijali, reko no daj skini gaće kaj se smiješ, a vi mi dodajte kamen da mogu stavit pod kotač. I da mi kamen, ja stavim i sve pogle i ajde niš mi nije rekel nek me pital kak sam došel u Šibenik sa neispravnim autom, a reko mladost ludost. Oni prešli a cura skinula gaće i ja ih potrgal i zel gumu van, i ljepo namotal na poluosobinu i na homokinetički i tak se dopeljal u Zg, i nije mi pala nigde van, malo sam polako motal anšlak i bilo sve kak mora biti, a kasnije popodne to raskopal doma i del novi osigurač na poluosovinu. 😊Da sam neznam kaj imal nebi mi niš pomoglo osim gaća od cure. 🤭