• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

bubamarac

Član
Tu od
23 Tra 2012
Poruka
745
Ja imam na poslu de walta 90kila, i kad je tek doša, uzea sam vidu 16mm, i maticu punta elektrodom, pa ju pokuša odvidavat.
Malo ruzinavu vidu je odlomija uz maticu..

Ne spominji mi toooo :mad:
Moju babu kad je bolija zub, pitala bi bocu rakije.
Kad bi popila rakiju, bocom bi po zubu...

• Haha
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Problem je kad anestezija popusti...a nemreš jesti...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
Lako za hranu, bez nje se može danima.
Bez tekučine si kroz par dana

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Probao sam to prije nekih petnaestak dana. Puknuo mi je jedan zub (koji) je bio plombiran (i to malo dublje), tako nije ispao (nego se samo klimao) do puknutog.
Odem do svoje zubarice da ga izvadim, bio petak. Kaže mi ona danas ne mogu, a u ponedeljak idem na GO. Budem ja zamolila kolegicu da ti ga izvadi u ponedeljak po podne. Dođem ja kod nje i Ok, da ona meni lokalnu anesteziju 😝 . Sačekamo malo da od djeluje, i zubarica sestri, dajte mi kliješta. Ma sa ovima ne mogu , teško mi ga uhvatiti. I tako se ona bori sa sobom, pa sa mnom i sa zubom, druga kliješta, po opet neka treća. Ali nikako da ga isčupa, i tako nekih pedesetak minuta! Nije bilo druge nego pozvati zubara iz susjedne ordinacije, koji je to odradio od prve😰 . Sve skupa trajalo jedan puni sat.🤪

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Na poslu je bio spojeni stol, a u sredini utičnice struje i zraka. Kolegu zajebavao zub. Proveo žicu od tambure oko njega i potegnuo. Zub pao kolegi nasuprot na novine koje je čitao. Istog trenutka se skljokao na pod - pao u nesvijest. E sad štos je u tome što mi to nismo odmah skužili, tek nakon koju minutu. :hahah:

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Ja imam takvu ali plavu i držala je po 6 sati , sad ju ne koristim toliko dugo u komadu pa više ne znam koliko drži, ali me super služi već 5 godina.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Onda barem dvije, ako se jedna isprazni da je druga za rezervu i dobar auto punjač. Dobro drže i one u obliku olovke al one manje četvrtaste baš i ne tak puno.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Subota bi bila dan za odmor kaj ne? Ma ne subota je dan za hitne intervencije.
Nema čovek mira da se malo počine nikak.

Alat za hitne intervencije.
Građavinska mehanizacija čeka.

Dominik99

Aktivni član
Tu od
22 Lis 2015
Poruka
120
Ima ko kakvu led bateriju za prepotučiti, al da min drži 4sata.?
Ja imal ovakvu al nažalost pala mi je u kanister starog ulja u grabi.

Moje preporuke su za Scancgrip same rijeci pohvale mi ih intezivno koristimo na poslu i odlicne su a napadale su se sa 4+ metra i rade bez problema

Najnoviji postovi

Na vrh