• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ima kolega, veli da je to zlatna sprava kod hrđavih vijaka samo ako ima pristupa. Bolja od brenera.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
To sigurno troši struju, ali odlična sprava ako trebaš kaj ciljano zakaliti ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Imam i ja na poslu, eno ih pola u smeću, počele preskakati.
Predpostavljam da račna preskače, ni vrag da su se gedorice rasirile pa preskaču

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Indukcijski grijač sličan tome ima moj mehaničar i pre zadovoljan je s njim. Od kad ima njega skoro ni ne koristi autogeno. Meni smo svijali neke cijevi za hidrauliku i super je išlo. Ja se nadam da budem si ga napravil do sljedeće godine.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
919
Predpostavljam da račna preskače, ni vrag da su se gedorice rasirile pa preskaču
Pa da, ono što koči gedoricu, ne znam kako se zove. Alat nikad nije bio silovan, tipa da udaramo po njemu dok zavrćemo ili koristimo dodatnu polugu, nismo čak ni išli do svog maksimuma koliko možemo jer nemamo potrebe tako nešto zavrtati.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Jel vrijedi ovaj moment ključ kaj?

Prilozi

• IMG_20210829_131747.jpg
    IMG_20210829_131747.jpg
    26 KB · Pregleda: 54

Dominik99

Aktivni član
Tu od
22 Lis 2015
Poruka
120
Pa da, ono što koči gedoricu, ne znam kako se zove. Alat nikad nije bio silovan, tipa da udaramo po njemu dok zavrćemo ili koristimo dodatnu polugu, nismo čak ni išli do svog maksimuma koliko možemo jer nemamo potrebe tako nešto zavrtati.
i nama hazet-ova gedora isto preskace nekad smo ju znali silovat ali to je bilo rijetko kad, tak da ovisi na kaj pogodis evo ja sam kupil na pijacu račnu za 50 kuna izgleda masivno i s tim da ju nitko doma ne štedi uvijek smo polugu na nju i oteži i evo vec godinama dura

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Ko i moja powerfix iz lidla, većina se smije iz tog alata, ali kaj je dosad preživjela ja se još dan danas čudim

Najnoviji postovi

Na vrh