Imam i ja na poslu, eno ih pola u smeću, počele preskakati.Takve proxxon male gedore imam, odlične su.
Nisam uopće pital, kolko takav alat kosta?U kombinaciji sa brenerom nema boljega mislim😉to bi si za posel kupil.
Pa kaj radiš snjima?Imam i ja na poslu, eno ih pola u smeću, počele preskakati.
Neznam, to bi kupil nekaj kvalitetno za posel, ne za doma.Nisam uopće pital, kolko takav alat kosta?
Predpostavljam da račna preskače, ni vrag da su se gedorice rasirile pa preskačuImam i ja na poslu, eno ih pola u smeću, počele preskakati.
Jel ima ko kakva iskustva sa ovakvim grijačima?
Pa da, ono što koči gedoricu, ne znam kako se zove. Alat nikad nije bio silovan, tipa da udaramo po njemu dok zavrćemo ili koristimo dodatnu polugu, nismo čak ni išli do svog maksimuma koliko možemo jer nemamo potrebe tako nešto zavrtati.Predpostavljam da račna preskače, ni vrag da su se gedorice rasirile pa preskaču
i nama hazet-ova gedora isto preskace nekad smo ju znali silovat ali to je bilo rijetko kad, tak da ovisi na kaj pogodis evo ja sam kupil na pijacu račnu za 50 kuna izgleda masivno i s tim da ju nitko doma ne štedi uvijek smo polugu na nju i oteži i evo vec godinama duraPa da, ono što koči gedoricu, ne znam kako se zove. Alat nikad nije bio silovan, tipa da udaramo po njemu dok zavrćemo ili koristimo dodatnu polugu, nismo čak ni išli do svog maksimuma koliko možemo jer nemamo potrebe tako nešto zavrtati.
Aha! Tvoj alat ne radi dugo pa bi i žena neš na zamjenske baterijeVeli žena pa dobro kakve si ti to igračke kupuješ 🤣🤣🤣