• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Jel možda koga zanima ovakav kilo ključ?

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
Obzirom da trenutno nigdje ne mogu naci spijune za stelovanje ventila, sta bih mogao koristiti kao alterntivu spijuna 0.10 za stelovanje ventila na skuteru?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Danas imal ugodno iskustvo sa lampom iz lidla, dal mi jedan vozač.

Evo cijeli dan ispod kamiona i svjetli ko profi neka.

A ova mala šrauberica svake lipe valja, al moraju biti kovane gedore na njoj.

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,354
Dali nove li-ion baterije je bolje da stoje kako su došle (poluprazne), ili napuniti? Trenutno ne trebaju.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Dali nove li-ion baterije je bolje da stoje kako su došle (poluprazne), ili napuniti? Trenutno ne trebaju.
Negdje sam vidio da se isprazne i onda kratko spoje!
Dobro da si me podsjetio, moram vidjeti kako su moji članci!

Milannn

Član
Tu od
24 Ožu 2021
Poruka
47
Hoce li ti biti dosta brake cleaner-a i wd-a 😀.
Je te izace sta jeftinije kada kupujes tak vise komada. Gledao sam na ebay-u da imaju za 1-2e po komadu, samo moras uzeti veliku kutiju od oko 30 komada.

Milannn

Član
Tu od
24 Ožu 2021
Poruka
47
Zaboravio sam napomenuti da je cena 1-2e za brake cleaner. Ja odkad sam nabavil pneumatski pistolj ne koristim wd, jedan wd sprej mi stoji.... Ali koristim brake cleaner i contact cleaner, a za sta je keramicki sprej?
Edit: Ako moze pitanje gde nabavljes sprejeve na veliko?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Za lagere se koristi za , velike temperature, velika opterećenja, štiti od hrđe, a nabavljam u ciak truck sve od tih sprejeva.
Ja koristim baš puno wdea i brejk klinera😉

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Bremsenreiniger koristim za sve, od pranje alata, do čišćenja svega, skidanje mušica, pranje instalacija, pranje pankova, paljenje raznih vrsta motora, traktora, bagera, viljuškara, on je daleko bolji od start spreja za paljenje. Korisrim ga umjesro zraka nekad za ispuhivanje, ma za sve. 😉Pranje ruku.

Najnoviji postovi

Na vrh