Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Koja oznaka je odvijač? Šrauber?
Koja oznaka je odvijač? Šrauber?
Takav isproban na kotaču kamionske prikolice i uspel je otpustit nakon dosta lupanja. Igra ulogu dosta kolko je gedora razlohana.Prije toga je stegnuto na "trojki" sa ovim(ima 4 stupnja jačine).Veli žena pa dobro kakve si ti to igračke kupuješ 🤣🤣🤣 View attachment 39925
Najprije punjenje baterija a sutra proba. Bome ovu pištolu se ima kaj nositi 🤪
A kaj bi tek rekao za M18 ONEFHWF1 i 8 ampera baterija. Ja imam sutra sat vremena srafit s njim.Veli žena pa dobro kakve si ti to igračke kupuješ 🤣🤣🤣 View attachment 39925
Najprije punjenje baterija a sutra proba. Bome ovu pištolu se ima kaj nositi 🤪
Moram skinuti felge na slepi i druge namontirat a ove odvesti na farbanje. Nakon 5 godina su počele hrđavit i ako ih sad tak ostavim druge godine ih treba pjeskaritKaj delaš podmornice?
Prijatel, pazi se, čim dalje s njom od jaja dok je tak vruća, možda će još trebati...
Taj tvoj model je na 3najjači i ima 1750_1800nm udarni moment. Na 4 je neko pametno stezanje ili nešto takvo. Imam takav doma već 6-7 godina ali su mi baterije oslabile pa sam uzeo onaj veći i noviji model sa 2400nm udarnog momenta ali za njega treba jača baterija i teži oko 6kg.Evo ja hodam po dvorištu sat vremena i tražim kaj bi bilo najteže odšarafiti i jedino kaj sam našel je zadnji kotač na holandu stegnut sa dva metra štangom na 32 gedoru i na plugu šarafi od svake brazde koji nisu nikad odšarafljivani na gedoru 41 i matica s plasikom,poprilično zafarbani i hrđavi...to je ova makina riješila na 3 od 4 jačine. Položila je 😇
Tko gedora???Prijatel, pazi se, čim dalje s njom od jaja dok je tak vruća, možda će još trebati...