• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,811
Veli žena pa dobro kakve si ti to igračke kupuješ 🤣🤣🤣 View attachment 39925
Najprije punjenje baterija a sutra proba. Bome ovu pištolu se ima kaj nositi 🤪
Takav isproban na kotaču kamionske prikolice i uspel je otpustit nakon dosta lupanja. Igra ulogu dosta kolko je gedora razlohana.Prije toga je stegnuto na "trojki" sa ovim(ima 4 stupnja jačine).

Prilozi

• 20210902_114008.jpg
    20210902_114008.jpg
    17.9 KB · Pregleda: 36

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
Veli žena pa dobro kakve si ti to igračke kupuješ 🤣🤣🤣 View attachment 39925
Najprije punjenje baterija a sutra proba. Bome ovu pištolu se ima kaj nositi 🤪
A kaj bi tek rekao za M18 ONEFHWF1 i 8 ampera baterija. Ja imam sutra sat vremena srafit s njim.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Evo ja hodam po dvorištu sat vremena i tražim kaj bi bilo najteže odšarafiti i jedino kaj sam našel je zadnji kotač na holandu stegnut sa dva metra štangom na 32 gedoru i na plugu šarafi od svake brazde koji nisu nikad odšarafljivani na gedoru 41 i matica s plasikom,poprilično zafarbani i hrđavi...to je ova makina riješila na 3 od 4 jačine. Položila je 😇

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Nema da nejde, ja sam danas 2 baterije sprašil na jednu maticu, znači niti malo da bi krenula, gedora je tak vruća bila da bi jajca mogel speći na njoj, lupala je imal sam osjećaj da bum ogluhnul, ali ipak sam skinul kotač. Dve pune baterije i nema stajanja dok nije popustila.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,724
Nema da nejde, ja sam danas 2 baterije sprašil na jednu maticu, znači niti malo da bi krenula, gedora je tak vruća bila da bi jajca mogel speći na njoj, lupala je imal sam osjećaj da bum ogluhnul, ali ipak sam skinul kotač. Dve pune baterije i nema stajanja dok nije popustila.

Pametniji popusti:(;)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,731

Prijatel, pazi se, čim dalje s njom od jaja dok je tak vruća, možda će još trebati...o_O

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
Evo ja hodam po dvorištu sat vremena i tražim kaj bi bilo najteže odšarafiti i jedino kaj sam našel je zadnji kotač na holandu stegnut sa dva metra štangom na 32 gedoru i na plugu šarafi od svake brazde koji nisu nikad odšarafljivani na gedoru 41 i matica s plasikom,poprilično zafarbani i hrđavi...to je ova makina riješila na 3 od 4 jačine. Položila je 😇
Taj tvoj model je na 3najjači i ima 1750_1800nm udarni moment. Na 4 je neko pametno stezanje ili nešto takvo. Imam takav doma već 6-7 godina ali su mi baterije oslabile pa sam uzeo onaj veći i noviji model sa 2400nm udarnog momenta ali za njega treba jača baterija i teži oko 6kg.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,811
Ovaj se igra sa maticama kotača al treba ga i držati, težak je(cca20) i udari su jaki.
Ovaj Monster je puno lakši al zato nemre otpustit sve. 20210902_113931.jpg

Prilozi

• 20210902_114008.jpg
    20210902_114008.jpg
    17.9 KB · Pregleda: 13
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Znači Bauhaus koji je generalni uvoznik i zastupnik alata Matador samo ovo ima u ponudi, i to je to.
Po naruđbi niš nemreju naručit. Ne kužim zakaj al tak vele, a stim da sam neki dan kontaktiral baš proizvođača koji me uputil u Bauhaus.

Išel sam da bi ova kolica kupil, tj naručil.

Koja koštaju oko 15soma kuna, ali nažalost hladan tuš, dok u ostalim Zemljama imaju ta kolica na lageru.

Najnoviji postovi

Na vrh