Kupi velikog crnogImam zeleni iz Lidla, to je igračka...
Upravo tak, jedino snjim ide nekad. Ak nejde snjim ide zbrusilicom.Sto mu jadova. Još bu ispalo da bez rusa nemremo ni kotač skinuti sa stroja.
I mi ih na poslu koristimo,imamo veći i manji pištolj,manji je za neke finije poslove ali veći dobro drmaNama je šef kupil ingersollrand 1/2 kakti za teren( neznam jel bi se smijal il' plakal)al ajd popustiš kotač s Rusom dalje s ovim pa si bar malo si olakšal i ubrzal ako trebaju kotači dole.
E sad! Vidio sam da se čuvaju i kratko spojene ćelije, samo ne znam koje, litijeve ili mhLee u pravu si, ali je preporuka da se čuvaju napunjene barem na pola kapaciteta.
Imam labaratorijski izvor s kontrolom struje i napona. Spojit ću na 20v i ograničit struju na 1 A. Dali može i tako ?Voltmetrom odredi na kojem je kontaktu + a na kojem - na praznoj bateriji.
Provjeri odnose napona između svih kontakata.
Istu stvar napravi na nekoj drugoj punoj bateriji.
Spoji plus na plus i minus na minus tih dviju baterija preko jedne žarulje 12V 21W ili one od fara (to je ograničenje struje i ujedno kontrola punjenja). Vidi jel se žarulja koliko žari. Ako da, struja teče.
Pusti tak 5 min te ih onda odspoji.
Provjeri jel se koliko podigel napon na Wuerth-ovoj bateriji.
Kak ne poznam tu bateriju, nemrem ti sa sigurnošću reći da bude uspješno (zavisno kakav baterija ima kontrolni modul; možda ima posebni ulaz za punjenje ili slično).
Uglavnom, kad napon dođe do 20V, prekini punjenje.
Probaj pa javi.
Hvala na savjetu. Vidim po odgovorima da si praktičar i čovjek s iskustvom !E sad! Vidio sam da se čuvaju i kratko spojene ćelije, samo ne znam koje, litijeve ili mh
Naj me hvaliti, postati ću influencerHvala na savjetu. Vidim po odgovorima da si praktičar i čovjek s iskustvom !
Svakako da može. DapačeImam labaratorijski izvor s kontrolom struje i napona. Spojit ću na 20v i ograničit struju na 1 A. Dali može i tako ?