• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Ja nezam kaj ima u ovim reznim šajbama, ali do sad nikad nisam imal bolje, znači sve 5mm režem, vinkline, flahe, cijevi a šajbu nikad ne potrošiti.
Inače piše na njima Kina da ih dela, ali to nisu istine kak se slabo troše.
Iznenađem sam i to jako jako, drugi tjedan kupujem cjeli paket.

Ovo totalno potpisujem. Kod nas u firmi su iste i također nisam nikad sa boljima radio.

Gdje ih ima za kupiti za nas obične smrtnike?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Toblerone🥰🥰🥰
Navrnem se svakak🙂dam ti kovanu 13 gedoru u zamjenu🍻kad si se već moderniziral, sa ključa na šrauber prešel.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,696
Toblerone🥰🥰🥰
Navrnem se svakak🙂dam ti kovanu 13 gedoru u zamjenu🍻kad si se već moderniziral, sa ključa na šrauber prešel.
Toblerone su za suvlasnika alata, poklon od mene tak da ti svi ključevi 13 ovog svijeta ne pomažu ;)

Moderniziral i napredoval, počel sam se služiti ključem 14 poskrivečki dok me niko ne vidi 🤭

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,696
Pamtim, nisam bil baš zadovoljan Boschom jer se pokvaril (doduše mojom greškom) , ali kasnije kad sam to shvatil me zadovoljil a i balavec je rekel ili to ili ostajemo na onom kaj smo imali do sad samo ga malo popravimo.

Kolko nama treba za naše potrebe vjerujem da bu radil godinama

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma znam, samo pazit da ne padne zneke visine i tome slično. Odličan je to izbor svakak. Čekamo recenziju.
Da vidimo kak dela, npr neke knauf šerafe kak šerafi, u letve neke, ali suhe ne mokre.
Vjerujem da je to top proizvod. 👍🍻

Najnoviji postovi

Na vrh