• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,520
Aaaaa, da li ikada kontrolirate točnost? :unsure:
Svaka potreba za ozbiljnijim mjerom provjerim.
U stvari digitalni koristim za grube mjre , jer mi netrebaju naočare i vidim cifle. Kad se granja deseta i manje onda radim sa šublerom sa satom, on mi je pouzdan i njega redovito kontrolišem mikrometrom ili kontrolnikom za svaku mjeru.
Kad ganjam ozbiljnije tolerancije onda i mikrometar provjerim kontrolnicima. Svaki veći od 25mm ima svoj kontrolnik u kutiji i svako vađenje iz kutije stavim kontrolnik da sam siguran.
To je navika ostala od davnih vremena kad se set mikrometara u svačiji ruku išao.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,873
Mislim da ima kad ih puno imamo,e sad gdje ih nabavljamo morao bi kolegu pitati,mislim da Duracell kupujemo

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,374
@puknuti, poklonim ti ja, imam ih raznih, samo reci koje su.
Nisu iz Lidla (te čuvam za sebe), nego iz Tedi-ja, Pepco-a ili Offertisime ;)

Najnoviji postovi

Na vrh