Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,914
Pa i akumulator daje struju
Trimer je OK, samo trebaš 2 seta baterija od 8AhKaki su trimer, kosilica i lančana pila?
Ja sam to radio Parksideom, prvo svoj krov na garaži 100 i sitno vijaka, onda kod komšije 400 kom, sve u lim 3 mm, jedino se ne sjećam koliko puta sam promijenio bateriju, ali nije više od pet puta sigurno.Nisam primjetio da se grije, radili smo nedavno krov pokrivali limom, dobro nije baš nedavno negdje u 9.mjesecu, bilo vruće baš, ispraznio 3 puta baterije jednu za drugom bez problema. cca 350 samourezujućih vijaka od 8 cm kroz lim i u suhu hrastovinu
Ali taj Denzel ce zaraditi novu bolju vecu...pa nemora biti milijunas da bi kupio svu najbolju opremu pa otvorio obrt...ako pase jednom i drugom nek kosi i na ruke....nemoj biti negativan....Zoki, nemoj bit doslovan, hebo ga ti.
Zato sam i stavio navodnike, jer ima i takvih specijalaca, otvori obrt za uređenje okoliša pa dođe s Denzelom kositi 2.000m2.
ma dobar je meni parkside, imam dost alata njihovog i zadovoljan sam sa svime, nego aku sam imao onu posve malu PB12 ili tako nekog naziva, baterija ona što u ručku stane, a za ovo mi je trebao malo ozbiljniji alat pa naletio na ovu sa dvije baterije.Ja sam to radio Parksideom, prvo svoj krov na garaži 100 i sitno vijaka, onda kod komšije 400 kom, sve u lim 3 mm, jedino se ne sjećam koliko puta sam promijenio bateriju, ali nije više od pet puta sigurno.
Baš takvu što je na slici imam i ja, i odlićna je za povremenu upotrebu, stvarno dugo drži baterija🤔 Dok sam bio "šegrt" otac mi je kupio blekdekericu bušilicu od lokalnog gastarbajtera, švercera. Držala je sve dotle, dok je moja mlađa kćerka počela hodati i željela na ulicu, na cestu, pred kotače jurečih auta. Išli smo napraviti novu ogradu od željeznih firkant cijevi i nekakvih više stotina komada letvica od stare hrastovine. Na manje od sto izbušenih rupa, blekdekerica se zdimila (još je živa i radi, popravio sam ja nju). Nisam imao ni vremena za petljati, ni novaca za kupiti. Skoknuo sam u tadašnju VAMU i na 6 čekova si kupio Iskra bušilicu sa Al glavom/getribom. Držala me do pred par godina, onda sam u Pevecu kupio Einhel profi, plus dodatno kofer, imam ju još i sad.
Iskra veliku terolitku imam još i sad, slobodan sam napisati da su se sve one "isplatile", čitajte - naradile.
Imao sam Parkside aku bušilicu s 2 baterije i koferom, krepala mi je mjesec dana prije istjeka garancije od 3 godine. Nisu ju popravljali, u roku 5 min su mi vratili sve novce, do lipe - hvala im.
Sada kao aku bušilicu unazad 4 god koristim jednu, malu crvenu iz Kauflanda, s 2 baterije i drži, no to je valjda normalno, (jer ja samo kosim i slikam dvorište i nikada u životu ništa drugo ni ne radim - nedavna forumska konstatacija... Nebitno)
View attachment 68798
Kao malu kutnu brusilicu koristim Parkside, valjda od dolaska Lidla u naš mali grad, a kod oca je i mala blekdekerica, ta se isto navrtjela i još je živa.
U oldtajmere uvrštavam i svoju rastopljene i "ščvrkjene" plastike trafo lemilicu, nazivne snage 100 W, kupljene u drugom razredu moje šegrtije. Prvo je zalotala rezervoar benzina od našega fićeka 🙃 i još dan danas je živa i drži. Zalotala je hiljade žica za instalacije i još je živa i radi, lota 🥂😈 hvala i njoj.
Hmmm, korisna informacija. Bolje da ih imaš doma nego na poslu ali nema veze.Imam ti ja na poslu borere od par deseti pa buši s njima 😂