drazenhonda
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Stu 2010
- Poruka
- 2,734
To je poznato da su neke stvari na zapadu jeftinije.Nije baš tako po mojem iskustvu.
Imam Parkside alata (doduše ama baš sve kupljeno na zapadnom tržištu iz njihovih on-line prodaje, a ne Lidl trgovina), a recimo jedno 50-ak elektrika, pneumatika i pola radionice potrošnog materijala ili pomoćnih alata koji služe svrsi.
Nategnuo bih ako bih rekao da je 5-10% od toga nezadovoljavajuće iliti smeće.
Ali dobro...
Ova naveliko dokazana baterija od 8Ah je kod nas 85€ po Nuškalima:
![]()
Parkside baterija 8A Smart Performance x20 8Ah
Parkside baterija 8A Smart Performance x20 8Ah Na prodaju smart zapakirane, nekorištene, najjace vrlowww.njuskalo.hr
A na akciji u belgijskom Lidlu 25€:
![]()
Smart accu 20 V, 8 Ah PARKSIDE PERFORMANCE® PAPS208
Smart accu 20 V, 8 Ah PARKSIDE PERFORMANCE® PAPS208 op Lidl.be ✅ 30 dagen bedenktijd ✅ Levering in heel België ✅ Kwaliteitsgarantiewww.lidl.be
Naručeno preko veza tamo 6 komada, stići će za mjesec i pol na kućni prag kad se laste vrate kući na odmor, ali strpljen spašen do tada...
Živjeli![]()
Kupio ja oštrač za lance motorne pile. Prvi lanac dosta dobro naoštrio, sljedeći lanac ništa još gore tup nego što je bio. Pa gledam i sam sebi govorim jel ja to sanjam ili sam budan, hehe.
Imam ja i još nekih jeftinih alata koji odrađuju, nisu precizni ali eto za neke grube stvari. Ubodna pila, ručni cirkular, za povremeno i za manje posliće može poslužiti.....