drazenhonda
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Stu 2010
- Poruka
- 2,732
To je poznato da su neke stvari na zapadu jeftinije.Nije baš tako po mojem iskustvu.
Imam Parkside alata (doduše ama baš sve kupljeno na zapadnom tržištu iz njihovih on-line prodaje, a ne Lidl trgovina), a recimo jedno 50-ak elektrika, pneumatika i pola radionice potrošnog materijala ili pomoćnih alata koji služe svrsi.
Nategnuo bih ako bih rekao da je 5-10% od toga nezadovoljavajuće iliti smeće.
Ali dobro...
Ova naveliko dokazana baterija od 8Ah je kod nas 85€ po Nuškalima:
Parkside baterija 8A Smart Performance x20 8Ah
Parkside baterija 8A Smart Performance x20 8Ah Na prodaju smart zapakirane, nekorištene, najjace vrlowww.njuskalo.hr
A na akciji u belgijskom Lidlu 25€:
Smart accu 20 V, 8 Ah PARKSIDE PERFORMANCE® PAPS208
Smart accu 20 V, 8 Ah PARKSIDE PERFORMANCE® PAPS208 op Lidl.be ✅ 30 dagen bedenktijd ✅ Levering in heel België ✅ Kwaliteitsgarantiewww.lidl.be
Naručeno preko veza tamo 6 komada, stići će za mjesec i pol na kućni prag kad se laste vrate kući na odmor, ali strpljen spašen do tada...
Živjeli
Kupio ja oštrač za lance motorne pile. Prvi lanac dosta dobro naoštrio, sljedeći lanac ništa još gore tup nego što je bio. Pa gledam i sam sebi govorim jel ja to sanjam ili sam budan, hehe.
Imam ja i još nekih jeftinih alata koji odrađuju, nisu precizni ali eto za neke grube stvari. Ubodna pila, ručni cirkular, za povremeno i za manje posliće može poslužiti.....