• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

Luka93

Aktivni član
Tu od
14 Lip 2020
Poruka
133
Ja sam naša parcel forwarding iz Belgije za 30€, ne isplati mi se za 2 baterije

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Hm, koliko novaca, toliko i muzike.
Za one kojima treba 2-3 puta godišnje je u redu. Ali doslovno za 2-3 puta godišnje.

TangoM

Član
Tu od
7 Lip 2020
Poruka
75
Hm, koliko novaca, toliko i muzike.
Za one kojima treba 2-3 puta godišnje je u redu. Ali doslovno za 2-3 puta godišnje.
Nije baš tako po mojem iskustvu.
Imam Parkside alata (doduše ama baš sve kupljeno na zapadnom tržištu iz njihovih on-line prodaje, a ne Lidl trgovina), a recimo jedno 50-ak elektrika, pneumatika i pola radionice potrošnog materijala ili pomoćnih alata koji služe svrsi.
Nategnuo bih ako bih rekao da je 5-10% od toga nezadovoljavajuće iliti smeće.
Ali dobro...

Ova naveliko dokazana baterija od 8Ah je kod nas 85€ po Nuškalima:

A na akciji u belgijskom Lidlu 25€:

Naručeno preko veza tamo 6 komada, stići će za mjesec i pol na kućni prag kad se laste vrate kući na odmor, ali strpljen spašen do tada...

Živjeli ;)

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,908
Haha haha 🤣🤣🤣🤣😂😂😂

Moram se smijati

@Propali Poljoprivrednik evo išao skinuti 4ah parkside bateriju s punjača i punjač svijetli zeleno i crveno...

Uzmem bateriju... Baterija mrtva 🤣🤣🤣

A ništa... Sutra pod garanciju.

Jel treba i kutija ili samo račun i baterija?

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Probaj ju samo par puta staviti i skinuti sa punjača,meni se to jednom desilo,i tako sam napravio i evo već dvije godine radi ispravno

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,908
Koliko ćelija ima unutra?

Ako je 4 onda je ploča nešto. Ako je 5 onda je balansiranje celija...

@bane1978 ne radi mi ni na bateriji dugme za provjeru stanja. Ništa mi ne radi.

IMG_20240108_193904.jpg

Luka93

Aktivni član
Tu od
14 Lip 2020
Poruka
133
Haha haha 🤣🤣🤣🤣😂😂😂

Moram se smijati

@Propali Poljoprivrednik evo išao skinuti 4ah parkside bateriju s punjača i punjač svijetli zeleno i crveno...

Uzmem bateriju... Baterija mrtva 🤣🤣🤣

A ništa... Sutra pod garanciju.

Jel treba i kutija ili samo račun i baterija?
Također..nova baterija, stavija na punjač i blica crveno i zeleno..

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Po "zakonu velikih brojeva" u "hiperprodukciji" mora biti "pogrešaka". Što više je naštancanih "jeftinih" artikala (čitaj baterija) to je više "bofl robe"...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,477
Ovoj ne pomaže buđenje naponom... SW se "smrzne".

Zapakiraj bateriju u (bilo kakvu, kartonsku) kutiju, nazovi Microtec Sisteme na +385 1 3634 265 i oni ti budu poslali kurira po nju.
Za ~tjedan dana ti bude kurir donesel novu...
Račun može biti iz bilo koje države.

I nek netko reče da bilo koja marka ima bolju garanciju...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,908
Imam račun na lidl plus. Ispunio sam onaj obrazac na netu. Jel moram printati račun ili?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,908
Neću se zajebavati ako ima 3 godine garancije. Iako me neizmjerno kopka zašto se ovo dogodilo pošto baterija zapravo radi.

Stavim ju u bušilicu i radi par sekundi. Probao sam ima bušilica snagu. Znači u teoriji je baterija ispravna i punjač ju je dobro napunio.

Ja vjerujem da odspojim ploču i ostavim ju bez napona preko noći da bi sutra sve radilo.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,477
Zaboravi čeprkanje, imaš garanciju.
Za restart BMS-a treba odlotati kontakte.
Ja ti ne koristim te on line gluposti, već dobri stari telefon...pa ti nemrem reći kak to ide.
Valjda isto pošalju dostavu po robu i vrate natrag na adresu.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,908
Pa da. Trebalo bi odlemiti kontakte ploče i baterije.

Ali već sam rekao da neću i borim se protiv tog poriva. Prijavio sam kvar i čekam da dođu po nju 😂

Na vrh