vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Oho..unior tu nekoga sponzorira ..
Nažalost ni sluga onom starom, ali još uvijek solidan.I ja jako volim stari Unior, novi više ne kupujem i ne znam kakav je.
Ne, ali bi trebal halu.MUHA, trebaš li regal? 😛
možda daJe, kak i tebe Proxxon ...
Ako si varioc i poznavalac aparata onda neke smernice iz osnove bi čovjeku preporučio. Postoje rel aparati i stariji od tog vareksa, koji imaju ispravljenu struju, koji su jeftiniji recimo od 250 e, koji ne mogu lijepiti elektrodu, imaju finu regulaciju potenciometrom, koji nemogu pregoreti niti se pregrijati,itd.Čovjek ne zna zavarivati i rijetko ima potrebu.
Moja preporuka je jeftini aparat koji će mu biti više nego dovoljan, a neće ga sjebati tijekom svog učenja.
Njegovi su novci, ako ih ima viška preporučujem mu najmoderniji aparat za zavarivanje.
Okaste ključeve manje koristiš, mislim one okaste zakrivljene , ili kako se već nazivaju?
Sve sam ih pokupaval u okolici, a tvornica ih više ne stigne proizvoditi 🤭Ne vidim ključ 13 v kutiji 🧐
Jako rijetko, kao i viljuškaste.Okaste ključeve manje koristiš, mislim one okaste zakrivljene , ili kako se već nazivaju?
Momak ohladi se malo.Ako si varioc i poznavalac aparata onda neke smernice iz osnove bi čovjeku preporučio. Postoje rel aparati i stariji od tog vareksa, koji imaju ispravljenu struju, koji su jeftiniji recimo od 250 e, koji ne mogu lijepiti elektrodu, imaju finu regulaciju potenciometrom, koji nemogu pregoreti niti se pregrijati,itd.
U postupku rada može brzo da krene sa varenjem a čim se komad zagreje koriguje amperažu jer bi mu progorijevalo ili imao neželjene curke.
Preporuka bi bila da se nadje aparat koji nedozvoljava lijepljenje elektrode u kontaktu I održi isti luk i kad ruka nije mirna. Aparat koji topi i mokru elektrodu. Takvih aparata je mnogo iz klase kempi, oerlikon, fronijusu... koji imaju ugrađene robusnije komponente večnom radu. Sa takvim aparatima i početnici povlače dobar var. View attachment 68360
Jedinica za ispravljenu - istosmjernu struju ugrađena davne 1980. Sa elektronikom za regulaciju. Sam tristorsku most je kao današnji aparat, to nemože da izgori, jer mu je vrijednost 400a, a ugrađivana na 300a, Nemoj da guraš čovjeku ono što nije dobro ili ne prepoznaješ potrebu koju treba da isprati kvalitet.
Bila bi zanimljiva bila vožnja fićka u savremenom saobraćaju. Sa 4 prestrojavanja, kad trebaš uhvatiti malo poristora da se ubacis u neku traku. A ti ni kočnice ni gasa ni volana, a nekoliko puta da ponovi izbor brzine dok je ne primi, a kvačilo katastrofa.
i sav razjađen prejdeš na ce o 2Prijatelj Zoki bu žljebil u početku sa svakim kojeg kupi 🤭
Nema ljepšeg kad kljucaš, kljucaš, a ono samo iskri i onda ti se na kraju zalepi, ti vlečeš klješta i na kraju se elektroda izvadi iz njih.....
Prvo se opečeš kad ju odljepljuješ sa materijala, onda odvališ oblogu pa opet kljucaš da zapališ.....
I na kraju se s svim tim nahitiš u tri lepe....
Mokru elektrodu ?Ako si varioc i poznavalac aparata onda neke smernice iz osnove bi čovjeku preporučio. Postoje rel aparati i stariji od tog vareksa, koji imaju ispravljenu struju, koji su jeftiniji recimo od 250 e, koji ne mogu lijepiti elektrodu, imaju finu regulaciju potenciometrom, koji nemogu pregoreti niti se pregrijati,itd.
U postupku rada može brzo da krene sa varenjem a čim se komad zagreje koriguje amperažu jer bi mu progorijevalo ili imao neželjene curke.
Preporuka bi bila da se nadje aparat koji nedozvoljava lijepljenje elektrode u kontaktu I održi isti luk i kad ruka nije mirna. Aparat koji topi i mokru elektrodu. Takvih aparata je mnogo iz klase kempi, oerlikon, fronijusu... koji imaju ugrađene robusnije komponente večnom radu. Sa takvim aparatima i početnici povlače dobar var. View attachment 68360
Jedinica za ispravljenu - istosmjernu struju ugrađena davne 1980. Sa elektronikom za regulaciju. Sam tristorsku most je kao današnji aparat, to nemože da izgori, jer mu je vrijednost 400a, a ugrađivana na 300a, Nemoj da guraš čovjeku ono što nije dobro ili ne prepoznaješ potrebu koju treba da isprati kvalitet.
Bila bi zanimljiva bila vožnja fićka u savremenom saobraćaju. Sa 4 prestrojavanja, kad trebaš uhvatiti malo poristora da se ubacis u neku traku. A ti ni kočnice ni gasa ni volana, a nekoliko puta da ponovi izbor brzine dok je ne primi, a kvačilo katastrofa.
Nikad za te čul.Sa oblogom od piljevine!