Meni je ova nova Bosch svemirski brod u odnosu na 40 godina staru Black&Decker. Stara je bila 500w, ova je 900w, tu su negdje teške. Ova nova dosta tiša i nema uopće vibracija. Na staroj si imal trnce u rukama nakon 5 minuta brušenja . Super je i kaj ima regulaciju brzine. Baš sam brusil neko drvo i dobro mi je došla manja brzina.To ne bu nikad radilo ko one stare od Iskre brusilice ili stari Bosch. Budimo iskreni sad već za pedeset eura se kupi alat poznate marke i još očekujemo trajnost i kvalitetu, tu je jedino ime a sve ostalo je iz zna se otkuda.
A koristi se često, doduše svega par minuta ako je u akciji.Rastavi ga pa vidi jel suh ili mastan.
Ak je suh, dodaj malo litijeve masti ili, još bolje, rastavi ga, operi, i podmaži novom.
Iako sumnjam da je suh, jer sumnjam da ga stalno rabiš.
E to je bohr-mašinaA sta ja danas upogonio....ne sjecam se kaj je zadnji puta vrtila...upalila iz prve😎 i izmjesala vrecicu ljepila za plocice View attachment 71539
Evo i ja jučer prvi put koristio, puno bolje je od ručne šprice....Evo mala recenzija parkside performance aku šprice.
Sama šprica se čini poprilično kvalitetno i dobar i velik otvor za punjenje. 6 bara pritiska. Ne znam jel 6 bara ali bolje radi od stare villager i od one sa super goldija. U biti čini se poprilično robusnije od villager što sam imao.
Nakon potrošenih 48 litara modrog ulja skinula je 4ah bateriju sa 90 na 75%. Znači s jednom baterijom se imaš šta umoriti dok oprskas.
Sad lose stvari.
Jeble ih tipke male za palit gasit i za promjenu snage. Skoro pa nemoguće u hodu odraditi jer ne možeš pogoditi.
Trebali su staviti lijepi veliki pali gasi prekidač i potenciometar za snagu. Al ajd.
Palica je kriminal. Sama od sebe se hoće zaključati. Ali isti je navoj ko na villageru tako da ću prebaciti sa stare neispravne. Dizne dobro rade i dovoljan broj ih se dobije. Ali isto pašu sa villagera.
Teleskopska metalna palica je toliko kvalitetna da je procurila na šavu u roku 3 minute.
Evo. Ako koga šta zanima nek pita.
View attachment 68010
A da spricu poslikate? Koji model, koliko novaca, gdje kupljena....hvala