• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Taj s usisom je predviđen za pjeskarenje, a može poslužiti i za zimsku zaštitu strojeva smjesom starog ulja i benzina.
Kolega Iwanho, nebi se složil s tobom.
Taj je predviđen za "naftiranje". Za pjeskarenje ima posudu pod tlakom i keramičku, a ne aluminijsku dizu.
Imam OVOGA, ali mi je kompresor premali (a ima 4kW motor i 3 cilindra).

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
Jesi ti ZJ ikada probal s tim raditi, ja jesam. Koji je to smeh. Žal mi je samo kaj ga nisam spojil na pjeskaru dole u firmi, tam bi mu garant bilo dosta zraka samo neznam ko bi ga držal u ruci ....
Ništ stoga, to je za zupčanike u vurama pjeskariti.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Jesam i nije mi se dopalo. Zato sam i kućište išel pjeskarit tam v Treme

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
A sta kazete na one nastavke za mokro pjeskarenje?
To mi se cini malo ozbiljnije od ovih sitnih nastavaka, pogotovo uz mali kompresor.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Vidjeh to davno, no nekak mi se ne sviđa jer površina prije pohrđa nego se voda osuši.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
To je ona 'lagana' hrda koju krpom skines ako hoces. Jedno prskanje antikorozivom s onim pistoljem od prosle stranice mislim da to lako rijesi.
S time bi naravno vece povrsine pjeskario, a to je s ovim kucnim kompresorima i hobi alatom nemoguce.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,619
Kolega Iwanho, nebi se složil s tobom.
Taj je predviđen za "naftiranje". Za pjeskarenje ima posudu pod tlakom i keramičku, a ne aluminijsku dizu.
Imam OVOGA, ali mi je kompresor premali (a ima 4kW motor i 3 cilindra).

Kaj reči nek :icon_redface:
Nikak si nemrem pojasniti kaj mi je bilo u tom trenutku da sam mogel napisati takvu glupost. :=:)

zagi01

Član
Tu od
20 Pro 2013
Poruka
298
Evo upravo listam novi katalog Lidla, pa ako nekog zanima od četvrtka 31 je opet u prodaji kutna brusilica (marka parkside,1200 w, za ploće do 125mm) 249 kn. Ima još dosta tih stvari: oštrač svrdla, električna blanja, odvijači, bitovi, aku bušilica.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Četka za flex od lidla mi se pokazala kao vrlo dobra i dugotrajna,pa sam se danas zaustavio u lidlu i nema ih više a mislio sam uzet još dva komada:icon_confused:

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Hmm... Baš mi i ne djeluje da bi ta išta mogla bušiti osim lima za rinu i takvih s*anja... Ili se morti varam pa sve te bušilice sad izgledaju kao klasičan odvijač?!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
Janjetina je na akciji u Lidlu, jebal vas alat :icon_jook:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,619
AirBox,
to i jest šrauba. Trenutno nemaju bušilice. Bilo ih je i bilo bu ih još, ali ne za te novce.

MUHA,
bolje da si priuštimo domaću janjetinu. :drink:
Nisam pristalica hrane iz Lidla. Rađe malo manje pa nek bu domaće. :icon_fU:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Jel ima tko iskustva sa KS Tools gedorama? Mi kupili takve, za sad su još čitave, zbilja ih forsiramo di možemo da isprobamo kvalitetu i dobro su se pokazale

ks_too10.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
AirBox,
to i jest šrauba. Trenutno nemaju bušilice. Bilo ih je i bilo bu ih još, ali ne za te novce.

MUHA,
bolje da si priuštimo domaću janjetinu. :drink:
Nisam pristalica hrane iz Lidla. Rađe malo manje pa nek bu domaće. :icon_fU:

Slažem se da je domače domače, ali ta janjetina je kak i alat kojeg kupiš u Lidlu :icon_wink:

@ Tino, daj mi slikni gedoru da vidim onaj dio koji na glavu vijka stavljaš.

Edit, videl sam. Same gedore su ok, za čegrtaljke i čvrsoču ne ulazim.

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh