Vidim ja do ovdje baš i nema iskustva sa električnim špicama za bojanje, šteta.
Izgleda da svi ovdje prisutni forumaši farbaju s profi kompresorima i špricama, a ja sam u tom dijelu života "zločest" jer od sestrične dva sina su "opaki" auto lakireri, s termo lakirnicom itd., pa zakaj da si ja i s tim glavu razbijam
, dečki su dobri, ma zlatni...
Ali i ja se moram s nekim "igrati v' penziji". Zato su ove električne šprice za mene premija. Ak' idem na lojtru/ljestve farbati nekog vraga, ne moram imati ispod sebe kompresor s elektromotorom od par kilovata, pa metre cijevi, te na kraju još i špricu punu farbe, o kak' da ne, nisam više ja za to.
Zemem/ uzmem ovu
"električnu špricu - na žicu", natočim farbu, "spentram se na lojtru" i peri deri.
No, ne ispadne tak grdo kak' bi mnogi pomislili, nakon mnogih uzastopnih i uzaludnih pokušaja, ovladao sam ja i s tom vještinom, nije me više sram pokazati kak i kaj sam pofarbal.
Sad me jedino bilo sram pokazati na kaj je došla moja "srcu prirasla" električna Parkside šprica.
Kupil sam ja sad jučer drugu, kauflandova robna marka, ali ima na njoj detalja koji budu rezultirali novim "mojim cjeloživotnim obrazovanjem". Drukčija na primjer je dizna 2,5mm umjesto 1,8mm, drukčije štelanje mlaza - konstrukcija dizne, podloške, regulatora. Motor je isti 400W, nebitno...