• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,778
Ja ispod milimetra nigde nisam videl u prodaji. Zato i pitam.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,778
NIsam se baš nikad ni raspitival oko toga ali dobro bi bilo imati za kakvu dizicu povecati...

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,257
Ili turpijicama za čišćenje dizna na breneru.. 🫣😀
Sam treba pazit, očeju se i v prst zapičiti

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,731
A kaj vi bušite s borerima manjim od 6mm?

Bavite se urarskim poslovima 🤣?

Od mog sina Bosch by Klein igračka s 2 aa baterije buši s borerima manjim od 6mm bez problema..
Pa za početno bušenje idem sa 4,5ili 6mm, a onda ako neide sa ovom aku, onda uzmem staru Iskru na struju i bušim dalje, hehe

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,731
Pa da tako i bude (valjda), ako krenem sa 4mm onda idem na 8mm, a ako krenem sa 6mm onda idem na 10mm itd.?!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,707
Daj prosim te pojasni, ali pomalo i naširoko da svi shvatimo u detalje. Meni je dosta trganja borera, nemrem više. :unsure:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Tuci te lješnjake i plati da ti se buši.kak da ja nekome objasnim 30 let iskustva?

Mozda na temi što je iza brda valja možeš dobiti informacije koje ne znaju ni na ekonomskim fakultetima..ali ovo..nejde to tak.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,707
Nemoj tak, vidiš da se dela krivo, znaš kak treba pravilno delati, a nećeš to podijeliti sa napaćenim narodom. E, moj pope to ti baš nije za pohvalu. Pomalo me podsjećaš na onoga Brguda iz štrumfova. Nemam ništa protiv, ali nisam ni za. Nebumo tako daleko dogurali. Tucanje lješnjaka i oraha bu i dalje naš maksimalni domet, ali je pitanje da li i to delamo ispravno? Živ, veseo i radišan ti meni bio. :ppozdrav:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
kako te nije sramota tak kukati..cviliš ko svinče...pogledaj curu kako dela..ne boji se posla ..zemi buši , brusi dok ne naučiš...nije ona to naučila na forumu

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Rupa se buši svrdlom veličine koja ti treba, a predrupa je onolika kolika je širina vrha svrdla koje se koristi za glavnu rupu.

Problem su lidl svrdla i slična koja nakon 3 rupe više ne buše pa onda ljudi idu sa 4 svrdla širiti 4 - 6 - 8 - 10mm itd...

Najnoviji postovi

Na vrh