Uglavnom točno
Uglavnom netočno. Većina skuri (i kvalitetnije) borere prevelikom brzinom vrtnje.
Buši se malom brzinom uz veći pritisak i hlađenje. Boreri "Lidl kvalitete" tim postupkom buše i inox...probaj
Tim postupkom zaj... i najbolje borere.
Ako moramo navesti sve što treba da bi se ispravno i kvalitetno izbušila rupa, onda nam bušilica niti ne treba jer prosječan korisnik foruma godišnje izbuši 5 rupa, borerom kojeg prvog nađe, a da je širi od šarafa ili onoga što gura kroz rupu, probušit će ga s lidlborerom i lidlšraubom i to je to.
Predrupe, rupe, podmazivanje, hlađenje, pritisak, brzina bušenje koja opada s debljinom itd, itd... Kome to ovdje objašnjavati?
Ja sam uzeo Ruko set na pola mm do 16mm - 130€ i nema zime, malo u drill doctor kod kolege kad baš zatreba ispravak i da vidiš burgijanja. 5mm burgija se nabušila kod kolege za popnitanje samo tako, 640 rupa, sve u 30x20 firkant i kod svake probušene rupe opizdi u drugu stjenku, i prva i zadnja rupa izbušene kako treba i bez problema, još nije oštrena, dijelom i jer ju ja osobno baš i ne koristim, ali razumijemo što želim reći.
Što reče Plus, ne znamo mi ništa dok nam forum ne objasni 🤣🤣🤣