Spušeš listje k suseduAko samo puše, molim da mi pojasnite koristi koje imate od njega
Kaj koristi 2 baterije u seriji?
Ako samo puše, molim da mi pojasnite koristi koje imate od njega. Ako i usisava, ok, ali onda treba imati nekakvu vreću za lišće.
Da, poput svih 40V alata (trimer i lančana pila Parkside, npr.)Kaj koristi 2 baterije u seriji?
Imam ovoga kaj usisava, ali se nije baš pokazal praktičnim. Teško je to za baratati, a i ne usisava tak dobro kak puše, a i listje mora biti suho....Ako i usisava, ok, ali onda treba imati nekakvu vreću za lišće.
Nisam nikad probal samo listje, ali ono kaj opadne dok se još kosi/šiša trava v trnacu, super oddela.Za listje je praktičnija kosilica s košem.
Moreš tam gdje se da sa zubačama. Ak je grambljavo, malo koristi od njih.
Mislil sam da tam nemreš ni sa zubačama, već ti puhač more pomoći...ali nemre zamijeiti zubače i plaftuGdje je grambljavo tam mi kotači od kosilice propadneju v grabu i taj dio, na kojem su kokoši brcale i napravile grab , uglavnom flaksam, a listje odnese veter.
Parkside puhač neispravan. Jutros unija podatke za reklamaciju na web-stranici, zvali nakon po ure da sutra dolaze po uređaj pa će poslat novog.I ja sam pojača parkside performance kolekciju