C
cegi
Guest
zanima me da li je kojim slucajem netko imao iskustva s lincos alatom, posebno s gedorama?? ili koje su gedore i ostali ručni alat po vama najbolji
Za mene je najbolji Unior
Da bi dobio kvalitetan odgovor trebaš prvo reći što ćeš ti raditi sa tim alatom.
Ako si profesionalac onda ti treba i kvalitetniji/skuplji alat.
A ako ti tu i tamo nešto prišarafiš onda ti je dobar i jeftiniji alat, jer ga ti nebudeš pohabao bez obzira što je lošije kvalitete.
@cegi za sada kupi neki jeftiniji alat za pocetak da imas s cim radit i pomalo a kasnije mozda uleti koja kuna sastrane pa ce ti bit lakse kupit kvalitetniji alat kum mi ima lux gedore crvena racna nije puno dao za njih i prezadovoljan je i cijev se stavlja na racnu i nista se ne ostecuje i po gedorama se tuce i nista se ne vidi na njima!
narucio sam sada te gedore iz lincosa pa vam javim dojmove
Ajde, nadam se da će te dobro služiti..y):.mene samo zanima hoće li trgovac, pa i ti na kraju priznati da je kineskog porijekla
A koji je profi , a koji hoby? Ja sam kupio nedavno dva okasta ključa 16-17 i 18-19 Unior LS po cijeni od 6.5€ za komad. Od prije imam starog Unirovog alata, Unior Extra i Unior LS i nemam zamjerke na njega. Za ovaj novi ćemo da vidimo.