Brusilica koja ti je izgorjela je iskra 2400w.Da ima zvuk fučkanja.. Jako si blizu s ovom, to je manji model.. Imam i nju, ali je zacvikal donji ležaj na rotoru i otopil plastično kučište pa je i ona u mirovini..
Ovo je još veća brusilica, al sad imam bar neki orijentir, pa budem po tome probal tražiti..
Kaj se tiče makite, tak nekvu i imam, nisam siguran za model, zutra provjerim
Plastični Fi36 (osmerokutni), debela stijenka. Za sada sam super zadovoljan stupovima.
2m dugački
@iwanho
Zašto deblje ručke?
View attachment 78032
Aha, cijev koja ima začepljen vrh.Staviš na stup i digneš gore za donje ručke i pustiš dolje...
BIo sam ubeđen da ima na sebi pločicu ali nema, ni ispravma niti za djelove. Bila je pločica i vremenom nestala.Ne paše rotor definitivno.. Znam točno kak ta brusilica ima zupčanik na rotoru fiksiran, čak i koji lageri idu na rotor.. To mi je bil život prve 2 lete na praksi 😅😅
@ZJ sve jasno.. Imam doma još i makitu, pa sam mislil nju zeti novu, ako koja crkne da budu možda dijelovi kakvi..
Bosch mi se nekak ne vidi i zaobilazim ga kulko morem..
I možda kakav uteg (olovni)
Jel mogu ti izdržati paradajz? Ja kupio neke plastične pa su se spigali kad je paradajz bio u punom rodu :-(Plastični Fi36 (osmerokutni), debela stijenka. Za sada sam super zadovoljan stupovima.