• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,350
Gle. U šipku to nema smisla. Tko će skupljati to silno granje... U orasima još manje ima smisla jer radim zelenu rezidbu i ne skidam puno.

Šljiva imam 120 mladih + ostalog voća.

I ne mislim se grijati na to. Nego za jedan dio bašče gdje baš ne mogu priči traktorom nego kosim ručno. Kad već iznosim grane da ih upotrebim ko malč oko cvijeća..

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,482
I šta bi to značilo kramp od auta?
Stari auto ko grčka?
Auto koji ima koju godinu i stamota ga je parkirati pored novog mercedesa?

• Like
Reactions: ZJ
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,533
Evo krepase mi 4ah parkside gov*o od baterije u pol posla. Jooooooooj živote ti ***** da ti ***** parkside.

Bosch baterije 7 godina stare još rade ni jedna krepala nije.

Taman ispraznio 8ah na fleksi, stavim 4ah da završim posao i samo blica fleksa. Stavim bateriju na punjač I ništa. Uopće ko da ju nisam ni stavio...

Jooooooooj
Oh no! 😱 Howcome such renome greatiš marka more da disappoint so puno?

I mislio da that is veoma reliable alat za every dan and ozbiljan work.

OMG, Ja just nemrem belivat da that je such sranje of alat. 🤣🤣🤣

#Boycot kokacola!!

Najnoviji postovi

Na vrh