Ima na aliju adapter za parkside na makitinu bateriju. I tad je sve lakse tj. povoljnije, naravno baterije su isto na aliju ali znatno povoljnije.Pa OK je. Ali me košta baterija više nego parkside komplet svega... A imam 4...znači da će i ostale 3 uskoro 😢
Izgledaju mi skoro isto kao Fiskars Plus P531 s kojima nikako nisam zadovoljan jer previše žvaču.Evo nešto od Husqvarne i za ovu definitivno ne treba sintetičko ulje, obično suncokretovo sasvim ok, svinjska mast, ili slanina još bolja
View attachment 79810
Al ovo je iz "germaninga" pa možda zato
ako mislite na c4 to je promasena serija.kolegi je prvi trajao mj dana, mozda 7-8x koristen, i uzeo jucer taj paket od 130e i isao mijenjat tockove jucer na traktoru, riknuo na drugom tockuUzeo i sam ove teleskopske škare, nije da baš imaju posla ali neka se nađu.
Gledam onaj aku udarni odvijač 129€, crni Parkside sa baterijom, punjačem i tri ili četiri nastavka.
Ima ga kolega i kaže strašan stroj. Na kraju ga ipak nisam uzeo jer imam jedan na struju i na zrak.
Slične jesu dosta, i po cijeni čak. A ove za sada fino režu, nema žvakanja niti išta slično, jedino što su mi malo velike za rukuIzgledaju mi skoro isto kao Fiskars Plus P531 s kojima nikako nisam zadovoljan jer previše žvaču.